Володарка найбільших у світі сідниць, Наташа Краун поділилася новим роликом, на якому вирішила трохи потанцювати. Її формам позаздрить навіть Кім Кардашьян.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина радує шанувальників своїми кадрами, і демонструє пишні форми.

Цього разу на новому ролику вона вирішила станцювати, але, в незвичайний спосіб. Вона лежала на великому ліжку в пікантній позі, і почала танцювати своїми сідницями в обтягуючому костюмі з хижим принтом.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Вона абсолютно не соромиться своїх незвичайних форм, а також сідниць рекордного розміру, і завжди позує так, щоб всі інші також змогли їх оцінити.

Не можна не відзначити того факту, що вона не намагається схуднути, а навпаки харчується вкрай ситно, щоб набрати вагу, і тим самим відростити ще більшу великі форми. Крім того, блогерка неодноразово вдавалася до послуг пластичних хірургів для підтяжки сідниць. Зараз їх об'єм близько двох метрів.

"Чим більше я поповнюю, тим краще буде моя попа. І я піду на все, щоб стати володарем найбільшої п'ятої точки в світі" - розповіла Наташа про свою мету.

У коментарях користувачі захоплюються її завзятістю, і роблять їй компліменти.

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що володарка найбільших сідниць світу Наташа Краун станцювала тверк під хіт Брітні Спірс

Раніше повідомлялося, що вбладательніца найбільших сідниць в світі Наташа Краун вийшла полювати на холостяків в леопардових лосинах

Також, володарка найбільших сідниць у світі Наташа Краун одягла білизну не за розміром і засвітила все