Відома українська співачка болівійського Походження Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за красиві пісні і екзотичний образ. Цього разу зірка вирішила підвести підсумки року в дуже цікавій манері - дівчина вирішила загинати пальці у випадку, якщо за рік певна подія все таки відбулася.

Про це стало відомо завдяки новому відео Мішель Андраде в мережі TikTok.

Мішель Андраде, фото: Instagram
Мішель Андраде, фото: Instagram

"Cкільки пальців залишилося у вас?", - після відео запитала співачка у своїх шанувальників.

Мішель Андраде, фото: Instagram
Мішель Андраде, фото: Instagram

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У новому відео від Мішель Андраде можна побачити, що співачка сіла на дивачік і перед камерою почала, під слова аудіодоріжки із завданнями, загинати пальці. По самому відео можна зрозуміти, що в цьому році у зірки сталося багато чого цікавого, але тільки не зустріч зі своєю "другою половинкою". Однак Мішель загнула всі десять пальців.

Мішель Андраде, фото: Instagram
Мішель Андраде, фото: Instagram

Варто також нагадати нашим читачам, що зірка Мішель Андраде засяяла яскравіше після того, як дівчина стала ведучою тревел-шоу "Орел і Решка". Втім, і до цього підопічна Потапа епатувала публіку своїми витівками.

Але, варто визнати, до епатажу Анни Трінчер їй ще далеко. Однак, дівчина все намагається залучити публіку до себе в TikTok, де нещодавно вона вирішила взяти участь в тренді, який набирає популярність.

Раніше повідомляли, Потап розповів, чому зв'язався з колишнім Насті Каменських: "Класний хлопець".

Як повідомляв Знай.uа, Потап перетворив Женю Кошового з "Кварталу 95" на старого, як Стас Боклан: "Що за діди".

Знай.uа писав, підопічна Потапа Мішель Андраде послала матір і зґвалтувала камеру: "До біса тебе і твою сестру".