Відома радянська і російська співачка Лариса Доліна, якій заборонений в'їзд в Україну через відвідування окупованого РФ українського півострова Крим, поділилася результатами несподіваної фотосесії.

Вона дуже нечасто радує шанувальників своїми фотографіями або відео на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, хоча за її життям і творчою діяльністю там стежать понад 150 тисяч чоловік.

Цього разу 66-річна виконавиця родом з Одеси постала перед шанувальниками в образі містичної королеви. Її зовнішній вигляд трохи лякає, так як співачці зробили макіяж в темних тонах, зробивши акцент на чорній губній помаді. Брови виглядають так, ніби їх домалювали окремо.

Але особливо шокуючою деталлю стала абсолютно лиса голова долиною, на якій якимось дивом тримається золота діадема.

Скрін, Instagram Доліна
Скрін, Instagram Доліна

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Скрін, Instagram Доліна
Скрін, Instagram Доліна

Скрін, Instagram Доліна
Скрін, Instagram Доліна

В її глибокому декольте видніється великий хрест, усипаний камінням.

"Друзі, Добрий день! Фрагменти минулої фотосесії. Дивно, все-таки, як мене бачать художники ... гортайте і пишіть, чи сподобалося! Всім чудових вихідних! Фото: igorpankov, макіяж: babyboyshu, стиліст по волоссю: slavarybokon, одяг і стиль: goga_nikabadze», - похвалилася вона.

Скрін, Instagram Доліна
Скрін, Instagram Доліна

Скрін, Instagram Доліна
Скрін, Instagram Доліна

"Нереальна", " дуже круто!!! Краса! Таїс Афінська!", "Є чоловіки і жінки, які навіть в глибокій старості не стають старими і старими" » " це ВАУ!!! Неначе з іншої планети!", "Сукня шикарна, і ви, Лариса, красуня», - захоплюються шанувальники.

"Не обманюйте стару", "Стиліст по волоссю, попрацював», "Така зачіска личить не кожній, заздрю, у кого правильний череп", - не згодні інші.

Нагадаємо, Лариса Долина з "ганьбою" втекла з вечірки, мало не прихопивши з собою коштовності за 4 млн: "Дуже негарно"

Як повідомляв " Знай.ua", 66-річна Лариса Доліна показала дитячі ніжки і засмутилася в коротенькій сукні: "Так без проблем".

Знай.ua писав, Лариса Долина та Ірина Безрукова здивували підтягнутими формами в бікіні: красуні далеко за 50