Зовсім скоро стартує грандіозне шоу "Ігри талантів" за популярним світовим форматом Game of Talents, яке покажуть в ефірі телеканалу "Україна". Прем'єра відбудеться вже 26 лютого. Телеглядачі познайомляться з безліччю дивовижних учасників і спробують вгадати, якими оригінальними талантами вони володіють.

У новому ігровому шоу за перемогу і грошовий виграш у сумі 150 тисяч гривень змагатимуться прості українці, а допомагати їм у цьому будуть зірки нашого шоу-бізнесу, які займуться вгадуванням прихованих талантів 11 осіб, але зробити це буде непросто.

Учасники будуть майстерно приховувати свої унікальні здібності, тому гравцям доведеться застосувати всі логічні та інтуїтивні навички, щоб правильно розпізнати ці таланти.

Шоу "Ігри талантів", фото з телеканалу "Україна"
Шоу "Ігри талантів", фото з телеканалу "Україна"

"Шоу "Ігри талантів" стане одним з наймасштабніших шоу сучасного телебачення. Для участі у нашому проєкті ми шукали унікальні таланти по всьому світу. І якщо привезти їх до України – це звичайна робоча справа, то довезти їхній реквізит, серед якого ножі, шаблі, скорпіони – це стало справжнім викликом для команди проєкту", – коментує директор Департаменту розважальних програм каналу "Україна" Анатолій Сябро.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Глядачі також побачать улюбленця публіки - мегапопулярного DZIDZIO, який вперше спробує себе в ролі ведучого. Артист зізнався, що дуже хвилюється.

"Коли я перший раз вийшов на сцену, навіть не знав, як поводитись. Я ж ніколи не був ведучим і, чесно кажучи, навіть не мріяв! Тому я дуже щасливий, що мені випала така нагода. "Ігри талантів" – просто неймовірне шоу, я як мала дитина переживаю і вболіваю за наших гравців. У кожного з них є мрія, заради здійснення якої вони й прийшли до нас. Наперед я трішки знаю, якими талантами володіють учасники, тому намагаюсь давати підказки і допомагати відгадувати", - зазначив артист.

Дзідзьо на шоу "Ігри талантів", фото з телеканалу "Україна"
Дзідзьо на шоу "Ігри талантів", фото з телеканалу "Україна"

Над шоу працюють відразу чотири професійних режисера - Герман Ненов, Марія Коростельова, Юрій Пристаєцький і Роман Дмитрик. Для кожного талановитого учасника вони створили дивовижні номери, за допомогою яких вони зможуть розкрити свої вміння.

"Нове шоу підкорить технологічною сценою, яку не один місяць проєктували спеціалісти, а деякі технічні елементи спеціально привезли з-за кордону. А ось що чекає глядачів на цій сцені – поки залишу в секреті. Все можна буде побачити на власні очі незабаром. Скажу чесно: деякі номери – це справжнісіньке чаклунство, яке перенесе кожного у неймовірний світ. Вам буде важко повірити, що це відбувається насправді", – інтригує Марія Коростельова.

Шоу "Ігри талантів", фото з телеканалу "Україна"
Шоу "Ігри талантів", фото з телеканалу "Україна"

Як повідомлялося раніше, розважальний проект за форматом Game of Talents компанії Fremantle вперше вийшов на телеекрани в 2019 році, а вже через два роки локальні версії шоу побачили глядачі в США і багатьох країнах Європи, серед яких Великобританія, Франція, Італія, Нідерланди, Бельгія і Швеція. Україна стала десятою країною, яка готує адаптацію цього неймовірного проекту.

Шоу "Ігри талантів", фото з телеканалу "Україна"
Шоу "Ігри талантів", фото з телеканалу "Україна"

Нагадаємо, Дзідзьо зняв свою знамениту штучну "волохатку" - скинув парочку років точно: "Навіть молодше виглядає"

Як повідомляв Знай.uа, Дзідзьо захотів "посунути" Вову Остапчука в ролі ведучого - вже не страшно: "Бережись"

Також портал Знай.uа писав, що колишня Дзідзьо Slavia провела експрес-курс "як стати кубинцем" - однієї сигари в зубах недостатньо: "Розкіш на межі з бідністю"