Український спортсмен визнаний кращим паравеслувальником минулого року. Про це повідомляє портал Мінсоцполітики у Фейсбук.

Міжнародною федерацією гребного спорту було визнано українця Романа Полянського найкращим паравеслувальником у категорії "Кращий параекіпаж".

Український спортсмен є дворазовими параолімпійським чемпіоном, який спеціалізується на одиничних гонках в класі PR1. У ньому змагаються спортсмени з порушенням роботи тулуба.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Полянський протягом чотирьох років не програв змагань в одиночному катанні, а з 2019 року він став чемпіоном усіх міжнародних змагань.

"До кінця сезону 2021 він отримав титули паралімпійського чемпіона, чемпіона Європи та чемпіона світу. Встановив новий світовий рекорд у класі PR1 на одиночному човні", - повідомляє портал Мінсоцполітики.

Раніше повідомляли, жінка виявилася прикутою до інвалідного крісла в 14 років, але зуміла виграти параолімпіаду: бездомний вдарив ножем.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, ізбив і згвалтував: дівчина футболіста Мейсона Грінвуда з "Манчестер Юнайтед" Харрієт Робсон заявила в поліцію.

Як повідомляв Знай.uа, Кріштіано Роналду збентежив жінок своїм виглядом в одних плавках: видно кожен м'яз.

Раніше повідомляли, "Вчора запрошення на весілля, сьогодні кличу на похорон": 24-річну зірку хокею зарізали у власній квартирі, наречена сивіє від горя.