Популярний український виконавець, великий друг військових з ООС, чоловік Тоні Матвієнко і зять Народної артистки Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян продовжує активно ділитися зі своїми друзями і шанувальниками в соціальних мережах відвертими думками. Цього разу Арсен розповів українцям, як знайти "баланс".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Арсена Мірзояна в мережі Instagram.

Публікація Арсена Мірзояна, скріншот: Instagram
Публікація Арсена Мірзояна, скріншот: Instagram

"Шекспір говорив: знати, працювати потрібно більше, а от чекати менше. Шукайте власний баланс і добраніч", - пише Арсен Мірзоян.

Можна помітити той факт, що Арсен Мірзоян додав знімок зі свого виступу, де фото зробили під час виконання пісні. Тут видно, що на сцені Арсен Мірзоян не сам, а зі своїм бендом.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Свіжа публікація встигла зібрати безліч лайків, а також коментарі, де люди залишили смайлики і свої поради, як знайти той самий баланс.

Варто також нагадати нашим читачам, що на сторінці у співака і спортсмена Арсена багато фотографій і відео, на яких музикант займається спортом і проводить активний відпочинок. Однак нещодавно він розмістив добірку з чудових зимових розвів, зібравшись з друзями пограти у волейбол на снігу. Тоді він добре попотів, носячись по сніжному полю за м'ячем.

Раніше повідомляли, Тоня Матвієнко з квітами згадала про двох головних янголят - Арсен Мірзоян "в угоду" не входить.

Як повідомляв Знай.uа, чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян похвалився своїми надможливостями: "Вчора 5 і сьогодні 5".

Знай.uа писав, Марина Хлєбнікова впала духом після пожежі і досі не показує обличчя: "Намагаюся триматися щосили".