З'явилася інформація, що колишній український чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі, брат київського мера Віталія Кличка Володимир вирішив показати всім свою патріотичну позицію. Так, Володимир Кличко подав заяву і документи для приєднання до бригади територіальної оборони міста Києва.

Про це стало відомо завдяки заяві Київського міського голови Віталія Кличка.

Публікація Віталія Кличка, скріншот: Instagram
Публікація Віталія Кличка, скріншот: Instagram

"Друзі, прийшов перевірити, як проходить консультаційна робота з добровольцями в першому центрі рекрутингу резервістів, який створений в столиці. А брат Володимир Кличко подав заяву і документи - приєднується до бригади територіальної оборони міста Києва", — написав Віталій в Instagram.

Варто також нагадати нашим читачам той факт, що нещодавно міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що розгортання територіальної оборони на фоні загрози військової ескалації з боку Російської Федерації триває в Україні цілодобово.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше повідомляли, Олександр Усик попросив вибачення перед українцями на честь Різдва та Ісуса Христа: "Подбає в Царстві Небесному".

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Кличко відмовився від "людей" на Різдво, щоб побути одному в глушині: "Бажаю всім".

Знай.uа писав, на мітингу під КМДА від Кличка вимагали припинити корупцію Усова і відмовитися від подорожчання проїзду.