Зовсім недавно стартував довгоочікуваний 12-й сезон популярного талант-шоу "Голос країни", в якому прості українці демонструють свої вражаючі вокальні здібності, а зіркові тренери супроводжують їх до фіналу і діляться цінним досвідом.

Зараз всі фанати чекають кожен новий випуск шоу з великим нетерпінням, щоб оченить і насолодитися талантами українців, але не варто забувати і про інші сезони, які також здобули великий успіх на телебаченні. Наприклад, в 5-му сезоні був один учасник, через якого головні експерти проекту так сильно посварилися, що мало не вплуталися в бійку. Варто нагадати, що в 2015 році тренерами були: Тіна Кароль, Потап, Святослав Вакарчук і Олександр Пономарьов.

Учасник шоу" Голос країни " 5 сезон
Учасник шоу" Голос країни " 5 сезон

Дмитро Костюк виконав на сліпих прослуховуваннях пісню "Can not Pretend" і настільки вразив Вакарчука і Потапа одночасно, що ті стали сперечатися, кому ж дістанеться юний талант.

"Заборонені прийоми пішли. Що за штучки?", - кричав Потап, коли Вакарчук вирішив особисто підійти до учасника.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Артисти цапалися, зачіпали один одного і навіть перебивали. Тіна Кароль в цей час сиділа з величезними від нерозуміннями очима, а ось Олександр Пономарьов всіляко жартував над колегами. Але хлопець все ж обрав продюсера Олексія Потапенка, а Святослав уражено потиснув йому руку і побажав удачі в шоу.

Нагадаємо, Святослав Вакарчук розридався через учасника на шоу "Голос країни-12": "Це було неймовірно"

Як повідомляв Знай.uа, молодий хлопець зачарував Дорофєєву на "Голос країни — Дантесу не дотягнутися: "Заслуговує на фінал"

Також портал Знай.uа писав, що Святослав Вакарчук показав, кого зібрав у команду на "Голос країни-12": "Ми ще покажемо"