Відома українська співачка, в минулому політична діячка і героїня найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями і цікавими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 470 тисяч чоловік.

Після нового сезону "Холостячки" інтерес публіки до артистки в медіапросторі значно виріс. Злата продовжує активно розвивати свій аккаунт в соцмережі, завойовувати увагу нової аудиторії надихаючими і мотивуючими постами після пережитого на шоу.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

Цього разу співачка розмістила кумедний відеоролик в TikTok, на якому вона весело танцює під слова невідомої жінки, яка співає про нерозділене кохання. Невідомо, чи знайшла артистка щось спільне з цими словами і своєю життєвою ситуацією з Андрієм Задворним, який вирішив розірвати Їхні стосунки практично відразу після фіналу шоу, але кадри отримали вражаючими.

Злата на відео спокусливо обводить руками своє тіло і всіляко демонструє фігуру, немов показуючи те, чого ніколи не отримає її колишній.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Скріншот з TikTok, Злата Огневич
Скріншот з TikTok, Злата Огневич

Скріншот з TikTok, Злата Огневич
Скріншот з TikTok, Злата Огневич

"Якщо ти хочеш зі мною розлучитися... Ти втратив таку принцесу, як я, ти будеш кусати лікті по клацанню о 3:15", - співається на відео.

У підписі артистка жартівливо заявила, що вже готується відправляти Відеоролик.

@zlata_ognevich

По щелчку в 3:15 отправляю 😅😂 #ЗлатаОгневич #Холостячка #315 #пощелчку #вреки

♬ оригинальный звук - Enjoykian

Нагадаємо, радостна "Холостячка" Злата Огнєвіч зізналася, хто її ощасливив: "Зустрічайте"

Як повідомляв Знай.uа, Катя Осадча "притиснула" напівголу Злату Огнєвіч в гарячій ванні: "Ти собі такого не дозволяла"

Також портал Знай.uа писав, що "Холостячка" Злата Огнєвіч зізналася, що допомогло їй оговтатися після історії з переслідувачем і поліцією: "Ковток свіжого повітря"