Відома співачка, легенда української музичної індустрії Ірина Білик зізналася, що досі сумує за покійним співаком, музикантом і продюсером Андрієм Кузьменком. Новий пост з цього приводу опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям спостерігають понад 365 тисяч осіб.

У дописі вона розмістила старий знімок Кузьми Скрябіна.

«Нам завжди тебе не вистачає…», - підписала вона публікацію.

«Пішла легенда, людина з великої букви, патріот, назавжди в наших серцях», «Кузьма завжди казав те, що думає кожен українець», «Ми його пам’ятаємо, назавжди у серцях... крутий чувак», «Мені 38, перший раз я почула їх у передачі «Територія А», і полюбила, дуже не вистачає, непоправна втрата», - підтримують її страждання фанати обох артистів.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«Вічна пам'ять Кузьмі. Дуже шкода, що так рано нам доводиться казати ці слова. Жити б і жити... І писати свої неповторні пісні», - додають інші коментатори.

Андрій Кузьменко (Кузьма). Фото: YouTube
Андрій Кузьменко (Кузьма). Фото: YouTube

«Згасла зірка по імені Кузьма... дуже жаль, що рано пішов від нас», «Кузьма говорив, що кожна дія, яку ми робимо зараз, вже в цей момент впливає на наше майбутнє. Краще бути оптимістом, який нічого не знає, ніж загинатися і ростити на собі горб від того, що навколо самі проблеми», - згадують українці.

Нагадаємо, раніше Могилевська згадала потужні слова Андрія Кузьменка про захист України

Як повідомляв портал "Знай.ua", Слава Дьомін зворушив шанувальників архівними знімками з Кузьмою Скрябіним

Також "Знай.ua" писав, як обірвалося життя легенди й подробиці нещасливого 2 лютого 2015 року