Переможець одного з найромантичніших шоу на українському телебаченні "Холостячка", обранець співачки Злати Огневич Андрій Задворний поділився новим знімком і розповів про свої життєві принципи. Що допомагає йому змінювати життя і розвиватися він розповів на сторінці в instagram.

У фіналі шоу "Холостячка" Злата Огневич вибрала Андрія Задворного, проте почуття, судячи з усього, були не справжніми, оскільки через місяць він кинув співачку.

Андрій Задворний. Фото: Instgaram
Андрій Задворний. Фото: Instgaram

На даний момент чоловік ні з ким офіційно не зустрічається і приділяє багато часу дочки, також власному розвитку. Так, Задворний поділився своїми головними життєвими принципами.

"Щоб розум не закостенів, потрібно проводити ревізію досвіду, приймаючи новий. Іноді буває так, що старі основи взагалі більше не актуальні. Пробувати нове = формувати новий досвід, оновлювати наявний. Досвід у придбанні досвіду - теж важливий досвід", - написав чоловік.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Андрій Задворний зазначив, що в більшості випадків покладається тільки на себе або на обмежене коло осіб.

"У своїй зоні відповідальності покладатися тільки на себе або на виняткових людей (їх багато не буває). Пам'ятати, що твоє потрібно тільки тобі. В кінці ланцюжка відповідальних за твоє життя завжди ти сам", - зазначив переможець "Холостячки".

Раніше Знай писав, мороз, Нью-Йорк і біганина: новий "Холостяк" з Голлівуду Алекс Топольський показав дівчатам, за що доведеться боротися.

Також ми писали, переможець "Холостячки" Андрій Задворний пірнув в обійми конкурента за серце Злати Огневич.

Нагадаємо, Даша Квіткова залізла на пальму і перетворилася на "дику левицю", Микита Добринін оцінив би.