Відома виконавиця Ані Лорак активно веде свою сторінку в instagram і часто радує фанатів новими публікаціями. Цього разу зірка поділилася яскравим роликом, на якому співає свою пісню в компанії відомого репера.

Ані Лорак опублікувала відео, на якому сидить в автомобілі разом з репером Артемом Качором. У машині грає і спільна пісня, яка вийшла зовсім недавно, але вже стала дуже популярною.

Ані Лорак. Фото: скріншот youtube
Ані Лорак. Фото: скріншот youtube

"Пісня "Материк" рве всі чарти🔥 дякую кожному за підтримку, за ваші відгуки та коментарі 🙏 🏻 зовсім скоро вас чекає прем'єра спільного відеокліпу з @artemkacher", - підписала публікацію співачка.

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

На відео Ані Лорак і її колега по цеху емоційно підспівують і навіть трохи пританцьовують, розгойдуючи обстановку і автомобіль. Шанувальники прийшли в захват від такого тандему і засипали зірок компліментами.

"Коли отримуєш задоволення від того, що твориш. Які ви запальнички, кайфушечки. Пісня прям засіла в голові і програється без кінця. Не можу вже. Класні ви, класний дует, класна пісня. Вершин, перемог, премій цієї найяскравішої композиції", - написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше Знай писав, Ані Лорак блиснула пружними формами в тісному купальнику, цим ніжкам позаздрить навіть Нікітюк:"Богиня".

Також ми писали, Ані Лорак захотіла ще більше концертів в Україні - але далі боїться: "була в Китаї".

Нагадаємо, Ані Лорак у вузькому купальнику втерла ніс новій нареченій колишнього Мурата.