Відома українська співачка, солістка гурту KAZKA, виконуюча поп з елементами електро-фолку і учасниця шоу "Танці з зірками" Олександра Заріцька має значну армію шанувальників, яку часто радує яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за її творчим життям стежить більше 300 тисяч чоловік.

На YouTube каналі українського радіо "Люкс ФМ" вийшло нове інтерв'ю з Олександрою Заріцькою. Ведучий Слава Дьомін влаштував артистці бліц-опитування і торкнувся чимало цікавих і захоплюючих тем щодо її музичного гурту, особистих уподобань, майбутньої сім'ї і навіть наполегливих шанувальників.

Олександра Зарицька, скріншот з інтерв'ю з Люкс ФМ
Олександра Зарицька, скріншот з інтерв'ю з Люкс ФМ

Одним з найгостріших питань, які досить часто не готові обговорювати багато зірок українського шоу-бізнесу, стали гроші. Слава поцікавився у співачки, що вони для неї значать, а також яку максимальну суму вона заробляла за місяць, на що отримав досить відверту і розгорнуту відповідь.

"Гроші для мене це ще один спосіб допомоги втілювати свої мрії в реальність. Ну максимально може 10 тисяч доларів, не знаю, може більше", - заявила дівчина.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Нагадаємо, Олександра Заріцька з "KAZKA" втекла до гарячих іспанців і зникла з усіх радарів:" Закохало мене..."

Як повідомляв Знай.uа, Олександра Заріцька з "KAZKA" після "Танців з зірками" підкорила "Голос країни": "Шанс, якого у мене не було"

Також портал Знай.uа писав, що Олександра Заріцька з "KAZKA" втерла ніс Тіні Кароль, яка поїхала до Грузії на "Танці з зірками": "Приклад для нашого шоу-бізу"