Vogue випитав у оператора-постановника Едгара Дубровського всі найцікавіші подробиці створення документального трилера "Аферист з Tinder" від Netflix, який розповідає глядачам про всі жахи, що ховаються за красивою картинкою в соціальних мережах.

Історія розповідає глядачам про самозванця, що видає себе за сина ізраїльського мільярдера Льва Леваєва, який знайомився з дівчатами в Tinder і обіцяв "золоті гори". Але незабаром жертви стикалися з жахливою правдою: все це фейк, а приватні літаки, розкішний образ і п'ятизіркові готелі виявилися лише пасткою. В один прекрасний момент казковий принц повідомляв, що його життю загрожує небезпека, і просив позичити невелику суму грошей. C кожним разом цифра збільшувалася, а героїні піддавалися емоційному насильству.

Аферист з Tinder
Аферист з Tinder

"На апеляціях до емоцій і будувалася вся махінація Саймона. Він демонстрував багатство, задаровував шикарними подарунками, створював близький контакт, а потім імітував небезпеку — і ставив їх в ситуацію, де просто неможливо відмовити своїй близькій людині. Ми не сумніваємося, що була величезна кількість і інших дівчат, які просто не наважилися говорити і досі справляються з моральними травмами", - розповів оператор-постановник проекту.

Дівчата через любов до заможного і чарівного хлопця оформляли на себе кредити на його прохання. Сесілія перевела Саймону понад 250 тисяч доларів, Пернілла віддала всі заощадження, які вона відкладала на квартиру.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Аферист з Tinder
Аферист з Tinder

"Команді була передана вся історія листувань дівчат з Саймоном, фрагменти якої показані у фільмі. Нам потрібно було відтворити повну картину їхніх стосунків. Коли ми це зробили, виявили, що всі три історії відбувалися паралельно, про що дівчата не здогадувалися. Це виводить злочин на новий рівень. Виходить, що кожна з них спонсорувала його відносини з іншою дівчиною. Він відправляв всім трьом однакові відео, а також робив розсилку повідомлень, квітів і подарунків. У фільмі показано лише кілька прикладів, але насправді їх було куди більше. Якщо об'єднати всі випадки - то мова йде про аферу на мільйони", - додав Едгар Дубровський.

Ейлін, одній з жертв, єдиній вдалося повернути частину вкрадених грошей, виставивши значну колекцію його брендових речей на продаж. Також дівчина стала ключовою фігурою, яка допомогла в розслідуванні проти шахрая Шимона Хаюта (справжнє ім'я Саймона Левієва) в 2019-му, коли його засудили на 15 місяців в Ізраїлі за звинуваченням у шахрайстві.

Коли вся правда спливла назовні і весь світ світ вперше заговорив про Шимона Хаюте і його аферу, дівчат стали називати мисливицями і голддігершамі, що в яких раз доводить весь парадокс ситуації.

Прем'єра "Аферист з Tinder " відбулася 2 лютого 2022 року і вже доступна до перегляду.

Аферист з Tinder
Аферист з Tinder

Нагадаємо, Ксенія Мішина перетворилася на скромну разлученку, щоб жити з напівголим холостяком Артемієм Єгоровим: стала паїнькою після Еллерта

Як повідомляв Знай.uа, в серіалі "Ейфорія" заїкнулися на світові шедеври: "Титанік", Фріда Кало і інтим над глечиками з "Привиди"

Також портал Знай.uа писав, що зірка "Величного століття" Бурак Озчівіт повернеться на екрани в ролі відчайдушного головоріза: "Сенс мого життя"