Герой романтичного проєкту "Холостяк" Микита Добринін став одним з учасників популярного шоу "Хто зверху?" на "Новому каналі" і повеселив глядачів. Відео з'явилося на сторінці ukraine.blog_1 в tiktok.

Колишній "Холостяк" Микита Добнинін став учасником одного з конкурсів, де йому довелося через невеликий отвір на дотик вгадувати, що йому дають в руку. Так, на початку ролика за стіною сховалася відома співачка Марія Яремчук і задерши наряд підставила Добриніну, який стояв по той бік свою попу.

Микита Добринін, фото: Instagram
Микита Добринін, фото: Instagram

"Воу, а хочете помацати?",- захоплено крикнув Добринін своїм колегам по команді.

Колишній "Холостяк" не зміг відгадати, хто ж саме був по той бік, але припустив, що це або Марія Яремчук, або Леся Нікітюк.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Кадр з відео. Фото: скріншот tiktok
Кадр з відео. Фото: скріншот tiktok

"Я не зрозумів, що це було. Схоже на Машу, але за формою Леся", - зазначив Добринін.

До слова, невідомо, як на такі пікантні дотики відреагувала дружина Добриніна Даша Квіткова, але можна припустити, що у пари була серйозна розмова після виходу шоу в ефір.

Повне відео можна подивитися по цьому посиланню.

Раніше Знай писав, дружина "Холостяка" Добриніна Дар'я Квіткова зізналася, від кого їй дістається найбільше: "не порівнюйте...".

Також ми писали, мороз, Нью-Йорк і біганина: новий "Холостяк" з Голлівуду Алекс Топольський показав дівчатам, за що доведеться боротися.

Нагадаємо, у Злати Огнєвіч інші принципи? Андрій Задворний після "Холостячки" назвав правила, яких дотримується в житті. Він зізнався, що допомагає йому змінюватися і досягати мети.