Подружня пара, за якою спостерігала вся країна з романтичного шоу "Холостяк" Микита Добринін і Даша Квіткова стали батьками чудового малюка, якому дали незвичайне ім'я – Лев. Тепер вони звикають до нового статусу і активно розміщують нові публікації в соцмережі Instagram.

Микита і Даша ділилися з аудиторією подробицями протягом всієї вагітності і самої родової діяльності, а зараз продовжують радувати фанатів новинами про стрімкий розвиток сина. Малюк з'явився на світ 13.07.2021. Лев народився справжнім богатирем, з вагою 3.760 і зростом 56 см.

Микита Добринін і Даша Квіткова, фото: Instagram
Микита Добринін і Даша Квіткова, фото: Instagram

Цього разу Даша Квіткова поділилася приголомшливими фотографіями з так званої серії "під час" і "після" своєї вагітності. Як відомо, зараз подружня пара з сином відпочиває на Сейшельських островах, звідки розміщує безліч свіжих знімків і відео. Цей випадок не став винятком, дівчина сфотографувалася на тлі Індійського океану в миленькому купальнику білого кольору.

Примітно те, що на наступних кадрах вона показала себе практично в тому ж образі, але перебуваючи в очікуванні дитини, зі значним животиком. Різниця дійсно є, Даша непогано попрацювала над своєю фігурою, тому зараз це всіляко демонструє.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Скріншот з Instagram, Даша Квіткова
Скріншот з Instagram, Даша Квіткова

"В животику у мене був богатир, тому після пологів взагалі не уявляла, як я буду повертати колишню форму. Я обов'язково розповім свою історію цілком, коли дійду до своєї мети ❤️🔥" - написала молода матуся.

Коментарі - instagram.com/kvittkova/
Коментарі - instagram.com/kvittkova/

Коментарі - instagram.com/kvittkova/
Коментарі - instagram.com/kvittkova/

Нагадаємо, Квіткова не оцінить: колишній "Холостяк" Добринін у всіх на очах схопив Яремчук за п'яту точку - "Хочете помацати"

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Холостяка" Даша Квіткова показала те, за що її багато хто вважатиме відьмою: "Око не відірвати"

Також портал Знай.uа писав, що дружина "Холостяка" Добриніна Даша Квіткова зізналася, від кого їй дістається найбільше: "Не порівнюйте..."