Стали відомі подробиці життя російського актора Павла Табакова, який є сином Олега Табакова і Марини Зудіної, а також чому його недолюблюють колеги і одного разу вижили з театру, і з якої причини він приховував свою дитину.

Багато були впевнені, що на навчання його "пропхали" по блату, і що в ньому немає великого потенціалу. У 12-річному віці він вперше вийшов на підмостки Театру. Хоч і був не в захваті від заучування реплік, довгих репетицій і театральної публіки. Будучи підлітком, він зовсім не мріяв бути актором.

Павло Табаков
Павло Табаков

Павло Табаков є старший сином у шлюбі Марини Зудіної та Олега Табакова. Олег Павлович пішов від першої дружини, де підростали двоє дітей, до актриси Зудіної, яка була молодшою за нього на 30 років. Колеги і шанувальники із засудженням сприйняли вчинок Табакова. Він же віджартувався у своїй манері: "Просто прийшла любов". Павло народився в 1995 році, тоді його батьки і розписалися. Після десятирічного роману вирішили оформити свої стосунки законно.

Олег Табаков і Марина Зудіна
Олег Табаков і Марина Зудіна

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Павло згадує, що йому завжди було страшно виходити на одну сцену з батьком, так як він розумів всю відповідальність, яка лягла на його плечі. Паралельно доводилося вислуховувати "тиради" від мами-акторки. Спочатку хлопець подумував зайнятися бізнесом, але побачивши роботи курсу Серебренникова, загорівся піти в театральний коледж імені батька. З акторською майстерністю були проблеми, ледве витягав на "четвірку". За спиною у нього пліткували, що ну хоч по блату п'ятірки не ставлять. Крім усього, хлопець перебрався з батьківського будинку в гуртожиток.

У скарбничці молодого актора є вже чимало робіт "Орлеан", "Дуелянт", "заколот", роль цесаревича Павла в серіалі "Катерина. Зліт". Але, деякі відзначали, що Павло весь час грає одноманітно, а міміка його майже не здатна змінюватися.

Павло Табаков
Павло Табаков

Наприкінці 2017-го Олега Табакова госпіталізували з сепсисом, викликаним проблемами із зубними імплантатами. 12 березня 2018-го він помер від серцевого нападу. Це була величезна втрата для всіх шанувальників його творчості. А Павло, який завжди так чи інакше відчував відповідальність за народження в настільки знаменитій родині, і зовсім дуже важко пережив те, що трапилося.

Романи з дівчатами Павло Табаков почав крутити ще в старших класах школи. З 2016 року молодий хлопець виходив у світ і розміщував у соцмережі фотографії з актрисою Марією Фоміною. Думали, справа йде до швидкого весілля, проте пара раптово для шанувальників розлучилася.

Шанувальники з'ясували і поширили інформацію, що Павло Табаков став батьком. При цьому жити з матір'ю своєї дитини (Софією Синіциною) або афішувати його наявність, він, судячи з усього, не збирався.

"Бачив їх у загальній компанії, сиділи, випивали, все було добре, і раптом Софія влаштувала йому рознос за те, що він якось подивився на дівчину. В кінці минулого року у них у відносинах з'явилася напруженість. Але заради доньки вони і сьогодні бачаться. Павло гроші Софії дає, все, що потрібно дитині, оплачує", - поділився знайомий актора.

Нагадаємо, онук Пугачової Микита Пресняков розлютився на росіян через звичайні двері: у США з Орбакайте набагато краще

Як повідомляв Знай.uа, талановитий хлопчик з ДЦП надихнувся творчістю Mеlovin і розповів про свою мрію: "Стати піаністом"

Також портал Знай.uа писав, що Олександра Кучеренко показала себе в 17 і зізналася, про що мріяла до зустрічі з Дмитром Комаровим зі "Світу навиворіт"