Супермаркет. Фото: Знай.ua
Супермаркет. Фото: Знай.ua

Рекорд по зростанню ціни: вартість цукру злетіла разом з маслом, яйцями і хлібом

Незважаючи на те, що в січні 2022 року цукор в Україні трохи подешевшав - до 25,78 грн за кілограм, в лютому знову спостерігається зростання ціни на цей продукт. Експерти зазначили, що вартість трикілограмової упаковки цукру за місяць знизилася, про що свідчать дані Мінфіну. У січні місяці в супермаркетах така пачка в середньому коштувала близько 81,80 грн, а ось до лютого ціна впала до 77,90 грн.

Максим Галкін, фото: Instagram
Максим Галкін, фото: Instagram

Максим Галкін зізнався, як важко бути батьком - згадав і про економію на Пугачовій

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Максим Галкін розповів, як складно бути батьком, і поклавши руку на серце повідомив, що економити на дружині - гріх. Пара відомих артистів Максим Галкін і Алла Пугачова, незважаючи на свій шанобливий вік на сцені, продовжують цікавити шанувальників. У сторіс Instagram Галкін вирішив пограти з фоловерами в гру - питання - відповідь.

Пожежа. Фото: YouTube
Пожежа. Фото: YouTube

На Донбасі згоріла сім'я з 2-річною крихіткою: шокованій мамі вдалося вижити

У Нацполіції Донецької області повідомили про трагедію, яка сталася в Покровському. Повідомляють, що через Несправне пічне опалення в приватному будинку сталася пожежа, в результаті чого загинули чоловік і двоє дітей 12 років хлопчик і 2 роки дівчинка. Про це інформацію оприлюднила Нацполіція в Донецькій області.

Melovin, фото з Instagram
Melovin, фото з Instagram

Талановитий хлопчик з ДЦП надихнувся творчістю Mеlovin і розповів про свою мрію: "стати піаністом"

Костянтин Бочаров розповів про історію маленького хлопчика Данила Васильєва, який незважаючи на свій дигноз ДЦП, вміло грає на піаніно. Він не просто так вибрав саме цей музичний інструмент, він надихнувся артистом, який також ним володіє. Дитина навіть брав участь у конкурсі етюдів і зайняв друге місце, незважаючи на те, як важко йому це далося.

Аліна Гросу. Фото: Instagram
Аліна Гросу. Фото: Instagram

Аліна Гросу випалила на руці серце, щоб довести кохання до Полянського

Аліна Гросу показала кадри з першого знайомства з Полянським, які пізніше переростуть у справжнє кохання. Українська співачка Аліна Гросу показала для своїх шанувальників в Instagram, як познайомилася з коханим Романом Полянським. Як виявилося, вже минуло три роки, з дня їх знайомства. Воно відбувалося на зйомках фільму "Дико любила Вову".