Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка 14 червня стала мамою хлопчика Михайла, має досить велику аудиторію шанувальників у соцмережі Instagram. За дівчиною стежить понад 170 тисяч осіб.

27-річна матуся часто ділиться моментами особистого життя і щиро відповідає на всі питання підписників про розвиток малюка, хвалячись його успіхами. Син Катерини і Віктора з'явився на світ з ростом 53 см і вагою 3400 грам.

Катя Репяхова та Віктор Павлік, фото з Instagram
Катя Репяхова та Віктор Павлік, фото з Instagram

Катерина Репяхова зізналася, що дуже задоволена співпрацею з психологом Дмитром Карпачовим, який навчає матусь правильному вихованню. Як повідомила дівчина, вона прослухала багато семінарів експерта ще до вагітності, бо вже тоді дбала про майбутнє своєї дитини.

"І хоч тоді я не була мамою ще навіть приблизно, Я завжди себе нею уявляла. І як то кажуть, мотала на вус всю корисну інформацію, яка мені допомагає вже сьогодні", - написала Репяхова.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

За словами Катерини, знання дитячої психології потрібні кожному, хто хоче стати хорошим і люблячим батьком. Також молода матуся поділилася декількома правилами, які винесла з навчальних семінарів Карпачова.

Крім виховання, дівчина також піклується про правильне харчування свого синочка. Як відомо, у маленького Михайла недавно почався новий етап дорослішання і він почав їсти їжу цільними шматочками. В Insta Stories Репяхова показала, чим збирається годувати свого малюка. Меню складається з макаронів, моркви, селери і манго. Вся їжа акуратно розкладена на дитячій тарілочці для привабливого вигляду, щоб він вже точно не відмовився від обіду.

Скріншот з Insta Stories, Катя Репяхова
Скріншот з Insta Stories, Катя Репяхова

Нагадаємо, Віктор Павлік заявив, як місячний малюк від Репяхової змінив його життя: "Дуже переживаю"

Як повідомляв Знай.uа, Віктор Павлік "кинув" Катерину Репяхову, але вона знайшла, як себе розважити: "Думки моєї сестри"

Також портал Знай.uа писав, що Віктор Павлік зачарував проникливим виконанням колядки, навіть Ольга Сумська не втрималася і почала підспівувати: "Вау, як круто!"