Вчителька тягала за руку дитини, що плаче, скріншот
Вчителька тягала за руку дитини, що плаче, скріншот

У Харкові вчителька повалила учня на парту і вичитала на очах у однокласників

У харківській школі № 77 вчителька на очах у інших дітей тягала по класу дитину сі сльозами на очах за руку. Відповідне відео після інциденту з'явилося в мережі. Так, стало відомо, що в Харкові, в школі №77 вчителька повалила дитину на парту після зауваження про поведінку. Як повідомляє автор відео, жінка в кадрі - вчителька англійської мови.

Е-лікарняні, скріншот: YouTube
Е-лікарняні, скріншот: YouTube

У МОЗ розповіли, як відкрити лікарняний дистанційно: повна інструкція

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Міністерство охорони здоров'я запускає можливість відкрити лікарняний в дистанційному режимі. Зробити це зможуть українці з симптомами коронавірусу або грипу. Про це йдеться в повідомленні прес-служби відомства в соціальній мережі facebook. У Міністерстві охорони здоров'я заявили, що українці зможуть відкривати лікарняний не будучи присутнім особисто в медичному закладі.

Тайсон Ф'юрі. Фото: Youtube
Тайсон Ф'юрі. Фото: Youtube

Тайсон Ф'юрі впевнений у своїй перемозі над українцем після реваншу Усик-Джошуа

Боксер Тайсон Ф'юрі розповів, чи вважає Олександра Усика гідним противником. В інтерв'ю YouTube-каналу Dubai Eye 103.8 Sport, Ф'юрі заявив, що Усик не є серйозним суперником.

Анна Богдан, скріншот: Instagram
Анна Богдан, скріншот: Instagram

Анна Богдан натягнула трусики поруч з Мішею Заливако і показала величезне пузо: "Я не ідеальна"

Анна Богдан поділилася новим постом, в якому сховала якийсь глибокий сенс. Дівчина написала про те, що любов готова терпіти всі недоліки коханої людини. Також вона заявила, що та картинка, яку бачать всі її шанувальники, далека від ідеальної. Публікацію дівчина доповнила ніжною і зворушливою фотографією зі своїм чоловіком.

Тоня Матвієнко. Фото: скріншот youtube
Тоня Матвієнко. Фото: скріншот youtube

Помісили як тісто: Тоня Матвієнко піддала своє обличчя "тортурам" заради краси

Антоніна Матвієнко розкрила секрет краси в сторіс на своїй сторінці в соцмережі instagram. Залишатися красивою і молодою - мрія кожної жінки, але для зірок це ще важливіше, адже вони є медійними особами. У кожної знаменитості свій секрет краси, який не завжди розкривають шанувальникам, але Антоніна Матвієнко пішла на такий крок.

Жириновського підключили до ШВЛ – стан критичний

Одіозного російського політика Володимира Жириновського терміново госпіталізували через коронавірус. Зараз він знаходиться на апараті ШВЛ, і його стан оцінюється як важкий. Через складний перебіг коронавірусу Володимира Жириновського госпіталізували. Повідомляється, що його стан є критичним, політика вже підключили до апарату штучної вентиляції легень.