Подружня пара, за якою спостерігала вся країна з романтичного шоу "Холостяк" Микита Добринін і Даша Квіткова стали батьками чудового малюка, якому дали незвичайне ім'я – Лев. Тепер вони звикають до нового статусу і активно розміщують нові публікації в соцмережі Instagram.

Микита і Даша ділилися з аудиторією подробицями протягом всієї вагітності і самої родової діяльності, а зараз продовжують радувати фанатів новинами про стрімкий розвиток сина. Малюк з'явився на світ 13.07.2021. Лев народився справжнім богатирем, з вагою 3.760 і зростом 56 см.

Даша Квіткова, фото: Instagram
Даша Квіткова, фото: Instagram

Молода матуся продовжує розміщувати знімки свого підростаючого сина і ділитися новинами з їх нового батьківського життя, яка сповнена сюрпризів і курйозних ситуацій. Цього разу Даша Квіткова "поскаржилася" на гіперактивність свого синочка, який ні хвилини не може посидіти спокійно.

Через це дівчина жертвує можливістю сходити в душ і елементарно вмитися. Звичайно, вона зовсім не злиться і не дратується, її це навіть забавляє. У підписі до нових знімків Лева, який розлігся на пеленальному столику, вона відпустила смішний жарт.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Як це витримати. В душ не сходити і не вмитися, липучку сам розтягує, коли намагаєшся його пристебнути. Круть-верть в різні боки, моя петарда в попі", - написала Квіткова.

Скріншот з Insta Stories, Даша Квіткова
Скріншот з Insta Stories, Даша Квіткова

Нагадаємо, переможниця Холостяка Даша Квіткова погладила себе по всіх опуклостях на пляжі: "Коли народила і хочеться..."

Як повідомляв Знай.uа, переможниця "Холостяка" Даша Квіткова розповіла, як розлучилася з Добриніним в аеропорту: "Це була наша остання зустріч..."

Також портал Знай.uа писав, що Даша Квіткова показала знову вагітний животик, сюрпризик від Добриніна: "Як я буду повертати"