У студію програми "Ранок з Україною", яка виходить на телеканалі "Україна", навідалися учасники і член журі національного відбору"Євробачення-2022".

Ведучі Лілія Ребрик та Анатолій Анатоліч під час відвертого інтерв'ю з Ярославом Лодигіним випитали, як він почувається на місці легендарного Андрія Данилка, якого глядачі так хотіли бачити в членах журі, а також за яким принципом він оцінюватиме учасників музичного конкурсу.

Ярослав Лодигін
Ярослав Лодигін

Режисер, сценарист і радіоведучий Ярослав Лодигін зайняв почесне місце в трійці членів журі нацвідбору "Євробачення" поруч з Тіною Кароль і Джамалою. Чоловік замінив на конкурсі легендарного Андрія Данилка і відразу став мішенню хейтерів, так як всі до останнього сподівалися на появу артиста. Але Ярослав стверджує, що нічиє місце він не займав, у Вєрки Серодючки ця дата вже давно зайнята.

"Я зрозумів, що в нашій країні позиція судді національного відбору приблизно такої ж суспільної ваги, як крісло президента або прем'єр-міністра. Так, в певний період це дуже відповідальна місія! Я неодноразово прослухав пісні нашої 8-ки і спостерігаю за кожним кроком конкурсантів. Звичайно, є пісні, які мені подобаються більше або менше. Однак вирішальним буде виступ, шоу і контакт з аудиторією", - прокоментував Ярослав Лодигін.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також до ефіру приєднався і популярний виконавець Олександр Пономарьов, який представляв Україну на "Євробаченні-2003". Артист дав декілька важливих порад молодим артистам, які допоможуть їм отримати більше шансів на виграш.

"Співайте те, що у вас виходить добре. Не думайте, що у нас може бути щось гірше, а десь набагато краще - ні! Просто робіть свою справу якісно, виконуйте пісню, яка максимально розкриє ваші вокальні та артистичні здібності. Це і принесе результат! Удачі!" - поділився Олександр Пономарьов.

Олександр Пономарьов, фото з телеканалу "Україна"
Олександр Пономарьов, фото з телеканалу "Україна"

Нагадаємо, півфіналіст "Голос країни" Michael Soul готується посунути Полякову і Винника після "Євробачення-2022": "Не боюся конкуренції"

Як повідомляв Знай.uа, Тіна Кароль - сірий кардинал Wellboy? Kalush натякнули на необ'єктивне оцінювання в нацвідборі Євробачення

Також портал Знай.uа писав, що Джамала вигуляла небезпечну сукню під носом у Єлизавети II: "Дрімати заборонено"