Відомий український артист, а також Фіналіст Національного відбору на Євробачення Wellboy випустив свою конкурсну композицію, всього за день до безпосереднього шоу.

Прем'єра відбулася в п'ятницю, 11 лютого, і Антон став останнім з фіналістів, хто представив свою композицію. Крім того, навіть на радіо він відмовився ексклюзивно заспівати, щоб не вбивати інтригу.

Пісня називається Nozzy Bossy, і вона про силу села. Частина другого куплета виконується англійською мовою, і це для нього абсолютно новий досвід.

"Нозі Боссі" - про силу села, про всіх босоногих людей, що йдуть по цій планеті. Я вважаю себе босяком. Іду куди-небудь, не знаю куди. Але я йду босоніж і мені це в кайф. І ця пісня - про всіх таких людей, з якими завжди сила села, землі, яка дає тобі енергію. У цій пісні багато глибоких речей " - говорить Wellboy про свою конкурсну композицію.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

А ось чи оцінять такий посил європейці - поки що незрозуміло. Відразу з піснею був випущений і кліп, який користувачі оцінили позитивно.

Примітно, що після виходу останньої пісні для національного відбору Україна значно піднялася у букмекерів, і за останніми даними ми на 8 місці в списку претендентів на перемогу, і шанс становить 3%. На першій сходинці як і раніше розташовується Італія.

Букмекери, фото: скріншот
Букмекери, фото: скріншот

Фінал національного відбору відбудеться вже в суботу, 12 лютого, і там оберуть учасника, які в травні відправиться в італійський Турин, щоб представити гідно нашу країну на міжнародній арені.

Букмекери, фото: скріншот
Букмекери, фото: скріншот

Примітно, що букмекери дають Антону Вельбою всього 5% на перемогу, тоді як на першому місці розташовується Аліна Паш.

Букмекери, фото: скріншот
Букмекери, фото: скріншот

Нагадаємо, що Kalush присвятив мамі пісню на нацвідборі "Євробачення-2022"

Раніше повідомлялося, що Андрій Данилко не захотів повернутися до суддівства на нацвідборі "Євробачення-2022"

Також, Тіна Кароль - сірий кардинал Wellboy? Kalush натякнули на необ'єктивне оцінювання в нацвідборі Євробачення