Популярний український співак, зять Народної артистки України Ніни Матвієнко, а також чоловік виконавиці Тоні Матвієнко, любитель побігати по різних куточках країни і активний татко Арсен Мірзоян вирішив поділитися зі своїми шанувальниками дуже цікавим знімком.

Цього разу Арсен Мірзоян показав, як потрібно спортивно проводити цей сірий лютий - співак зі своїми друзями грав у волейбол і продемонстрував командний знімок зі спортзалу.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Арсена Мірзояна в мережі Instagram.

Публікація Арсена Мірзояна, скріншот: Instagram
Публікація Арсена Мірзояна, скріншот: Instagram

"Фізкульт привіт! Пограли вогонь як! Олександр Соколовський, спасибі за відмінну гру! Сподобалися всі команди!",- пише Арсен Мірзоян.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

На свіжому фото можна побачити, що гравці у волейбол вже добре побігали і вирішили відобразити момент на камеру, як би підбиваючи підсумки і показати всім, що завдання на хорошу гру виконано на всі 100%. Сам виконавець хіта "Джеральдіна" Арсен Мірзоян показав в кадрі піднятий вгору великий палець, а також тримав волейбольний м'ячик.

До слова, Арсен Мірзоян часто їздить підтримувати українських захисників на Донбас, і для того, щоб бути в хорошій формі співак частенько займається фізичними вправами, адже бійців потрібно ще й заряджати позитивом з мотивацією, а не тільки красивими композиціями.

Раніше повідомляли, Арсен Мірзоян виставив на огляд саму волохату частину свого тіла: "Ось вивільнив трохи".

Як повідомляв Знай.uа, Арсен Мірзоян зізнався, що у нього спільного з Леді Гагою, Тоні Матвієнко пора ревнувати: "Ще одна перемога".

Знай.uа писав, Арсен Мірзоян приготував Тоні Матвієнко букетик, але красуня несподівано роздвоїлася: "Їду додому".