Фіналісти національного відбору на Євробачення Kalush Orchestra знову вирішили висловитися стосовно можливих фальсифікацій під час шоу.

Новий пост з'явився на офіційному акаунті в соціальній мережі Instagram, де регулярно вони радують шанувальників новим контентом.

Після невдачі на національному відборі на Євробачення Kalush Orchestra заявили, що через можливу фальсифікацію голосів вони збираються подавати на "Суспільне" до суду, і в цьому пості надали можливі докази своєї правоти.

Почали ролик з фрази партнера PwC про те, що ніхто не знає зараз результатів, проте потім, після плутанини в балах виявляється, що вони є у редактора, а також графічного дизайнера. Організатор відбору вже відповів, що це нормальна практика, адже до основного конверту є ще два технiчних.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Після помилки оголошення балів таблиця з результатами зовсім пропала, і більше не з'явилася на екрані.

"Вже зрозуміло, що результати були відомі раніше, і найімовірніше були сфальсифіковані. Але може це не так, і вони щось переплутали?"- пишуть артисти. Однак потім з'являється ролик з організаторами, які просто пішли після прохання показати роздруківку з балами.

Після цього з'являється ще один кадр з ефіру Національного відбору, де видно, що Тіна Кароль показує ведучим на пальцях правильні бали, і після цього Kalush Orchestra зробили висновок, що у членів журі також були результати глядацького голосування.

"Суспільне, дно пробито! Прошу максимально ділитися цим відео всюди, спасибі 🙏 🏻 🇺 🇦 " - йдеться в повідомленні під постом.

Артисти вже написали петицію, а також збиралися подавати до суду. Все для того, щоб домогтися справедливості.

Нагадаємо, що "Суспільне" не підписуватимуть контракт з Аліною Паш після Нацвідбору на Євробачення-2022: чекають доказів від Держприкордонслужби

Раніше повідомлялося, що Євробачення-2022: Нацвідбір підвищив шанси України на перемогу в конкурсі-головні конкуренти Аліни Паш

Також, що wellboy розповів, навіщо сів на дівчат на нацвідборі Євробачення: "використовував ДЕКОРАТИВНЕ"