Стало відомо про те, що прикордонна служба України не видавала довідку Аліні Паш про законний перетин кордону. Таку заяву зробили українські ЗМІ.

Про це заявив спікер ДПСУ Андрій Демченко.

Повідомляється, що Державна прикордонна служба не видавала жодних довідок переможниці Національного відбору Аліні Паш про законний перетин кордону в далекому 2015 році.

"Держприкордонслужба проаналізувала інформацію, яка була поширена громадським мовником України Про документ, нібито наданий відомством фізичній особі для подання в рамках відбору на Євробачення. Повідомляємо, що нам не відомо, який документ опублікований мовником, адже підрозділами Держприкордонслужби такий не створювався, і під таким номером нікому не надавався" - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також, там зазначили, що відомство отримало офіційне звернення від мовника "Суспільне", і в найближчі кілька днів нададуть офіційну відповідь.

Ніяких коментарів з цього приводу від артистки або мовника ще не надходило. Однак, якщо це виявиться правдою, Аліна Паш буде відсторонена від участі, і контракт з нею підписувати не будуть.

У такому випадку право представити нашу країну на міжнародній арені перейде другому місцю. Однак, і на цьому скандали не закінчуються.

Є ймовірність, що Європейська мовна спілка вважатиме цю ситуацію вкрай політизованою, і можуть дискваліфікувати країну від участі.

Нагадаємо, що Україну можуть дискваліфікувати з Євробачення-2022 після скандалу з Аліною Паш: історія з Maruv повторюється

Раніше повідомлялося, що Kalush надали нові докази фальсифікації на Нацвідборі на Євробачення-2022

Також, Євробачення-2022: Нацвідбір підвищив шанси України на перемогу в конкурсі-головні конкуренти Аліни Паш