Відома українська співачка Джамала (справжнє ім'я - Сусанна Джамаладінова), яка здобула перемогу на конкурсі "Євробачення" в 2016 році, любить радувати фанатів яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 880 тисяч осіб.

Джамала розмістила серію вражаючих фотографій зі свого недавнього концерту, на якому вже традиційно зібралася велика кількість її шанувальників. Без сумнівів, співачка здатна своїм голосом зачарувати і буквально "вилікувати" будь-якого присутнього в залі, і зараз її творчість актуальна як ніколи. Адже багатьом українцям не вистачає тієї впевненості і оптимізму в завтрашньому дні через загрозу вторгнення Російської Федерації, що нависла.

Скріншот з Instagram, Джамала
Скріншот з Instagram, Джамала

У підписі до публікації артистка зазначила, як сильно цього разу відрізнявся концертний майданчик від попередніх. Слухачі зібралися в коло, а вона виступала в центрі зі своїм гуртом музикантів.

"Дуже незвичайний майданчик, де ви були майже по колу. І якось так символічно це все. Ми всі в одному колі разом відчували в цей день і тривогу, і кохання. Ми всі хоч на пару годин були у світі музики та світла. Люблю вас і вдячна за кожен день ❤️" - написала Джамала.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Коментарі - instagram.com/jamalajaaa/
Коментарі - instagram.com/jamalajaaa/

Нагадаємо, Джамала відверто розповіла, що її пов'язувало з легендарним Кузьмою Скрябіним: "Щоразу падав на коліна"

Як повідомляв Знай.uа, Джамала вигуляла небезпечну сукню під носом у Єлизавети II: "Дрімати заборонено"

Також портал Знай.uа писав, що Джамала переспіває популярну пісню легендарного Кузьми: "Справжня історія, як і її автор"