Український виконавець, учасник шоу "Голос країни" і улюблений зять народної артистки Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян не є активним користувачем соцмережі Instagram, але іноді все ж балує віддану армію шанувальників яскравими публікаціями.

Арсен Мірзоян показав екстремальні захоплення зі своєю дружиною Антоніною Матвієнко в Дубаї. Це їх чергова подорож, парочка явно вирішила перезимувати далеко від рідної і холодної України. До цього вони були в сонячному Єгипті разом з дітьми, а ще раніше відпочивали в засніжених Карпатах.

Артист підняв свою кохану на божевільну висоту - 219,5 метрів над землею, на дворівневий оглядовий майданчик "Sky Views Dubai", який знаходиться на 52-му і 53-му поверхах будівлі. Його унікальність в тому, що там немає стін, стелі та підлоги - суцільне скло і величезне місто під ногами. Зіркова сім'я поділилася своїми відчуттями, які напевно вони запам'ятають на все життя.

"Ніби міцно стоїмо, а коліна тремтять і підкошують", - написав Арсен у підписі до вражаючого фото.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Скріншот з Insta Stories, Арсен Мірзоян
Скріншот з Insta Stories, Арсен Мірзоян

Скріншот з Insta Stories, Арсен Мірзоян
Скріншот з Insta Stories, Арсен Мірзоян

Мірзоян навіть захотів покататися на атракціоні, який пропонують співробітники оглядового майданчика. Він спустився на килимку з невеликої скляної гірки.

Скріншот з Insta Stories, Арсен Мірзоян
Скріншот з Insta Stories, Арсен Мірзоян

Нагадаємо, Тоня Матвієнко піддала своє обличчя "тортурам" заради краси

Як повідомляв Знай.uа, інтимні моменти Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна "засвітили" на великому екрані прямо в центрі столиці: "На заздрість"

Також портал Знай.uа писав, що Арсен Мірзоян виставив на огляд саму волохату частину свого тіла: "Ось вивільнив трохи"