Популярна українська реперша Alyona Alyona (справжнє ім'я - Олена Савраненко) активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 350 тисяч осіб. На акаунті артистки можна зустріти багато різного контенту, а також дізнатися новини з її особистого і творчого життя.

Як і інші знаменитості, Олена вирішила підтримати всіх українців у важку хвилину, перед навислою загрозою від країни-агресора. Артистка написала зворушливий патріотичний пост до 16 лютого, на честь Дня єднання. Як відомо, це абсолютно нове свято, яке президент Володимир Зеленський ввів 14 лютого. Ця дата обрана не випадково, адже за інформацією багатьох ЗМІ, саме в цей день планувався напад Російської Федерації.

Скріншот з Instagram, Alyona Alyona
Скріншот з Instagram, Alyona Alyona

Співачка вирішила нагадати, наскільки багатогранна наша нація і як важливо не втрачати загальну нитку, ті цілі і бажання, які об'єднують весь народ. Також Олена зазначила, як сильно всі українці хочуть мирного і щасливого життя, без військових конфліктів і загроз.

"Ми всі такі різні: з різних куточків, з різними діалектами, з різними традиціями, з різною кухнею, з різними смаками та вподобаннями.Але у нас так багато спільного! Жага жити щасливо, розвивати свою країну, піднімати рівень свідомості суспільства, очищувати територію від бруду і, головне, нас завжди, протягом всієї історії України, єднало бажання жити під мирним небом на своїй землі", - написала артистка.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Нагадаємо, Alyona Alyona розійшлася з бойфрендом на День Всіх закоханих - не дотягнули до річниці два тижні: "Вирішив не витрачатися"

Як повідомляв Знай.uа, Alyona Alyona зізналася, як карає себе за переїдання: "Вирішують це блювотою"

Також портал Знай.uа писав, що "Суспільне" не підписуватимуть контракт з Аліною Паш після Нацвідбору на Євробачення-2022: чекають доказів від Держприкордонслужби