Відома українська блогерка Софія Стужук в черговий раз опинилася в епіцентрі скандалу. Зробила зізнання про себе, яке розлютило українців.

На її сторінці в соціальній мережі Instagram з'явилася нова історія, яке і вилилося в результаті скандал. Регулярно вона розповідає шанувальникам про своє життя, а також робить для них контент.

У День народного єднання, яке вперше відзначалося 16 лютого, Софія Стужук вирішила відправитися на Відпочинок з дітьми і своєю подругою. Вони полетіли в Об'єднані Арабські Емірати, і веселилися в stories, показуючи свою рутину на відпочинку.

Один з роликів і розлютив українців, так як там блогерка назвала себе Російською.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Обережно, росіяни в Дубаї", - написала вона, демонструючи свій шопінг з подругою в торговому центрі найбільшого міста ОАЕ.

Коли Софія Стужук зрозуміла, що вона накоїла, ролик різко зник з її сторінки в соціальній мережі Instagram, однак, він вже встиг розлетітися по всіх ЗМІ і пабліках.

Цю ситуацію вона ніяк ще не коментувала, і навряд чи буде. Після цього на ранок вона продовжила розповідати про свою поїздку в Емірати разом з близькими людьми.

Варто відзначити, що восени 2020 року помер її колишній чоловік Дмитро. Вони розлучилися за півроку до цього, але весь цей час підтримували дружні стосунки, і навіть їздили на Відпочинок з дітьми, яких у неї троє. Після цього чоловік заразився коронавірусом, і почалися ускладнення, які в результаті і призвели до загибелі.

Нагадаємо, що Софія Стужук згадала про сварки з покійним чоловіком, що доходили до абьюза

Раніше повідомлялося, що блогерша Софія Стужук в деталях розповіла, як покійний чоловік знущався над нею

Також, блогерка Софія Стужук хотіла "блиснути" розумом, але шанувальники не оцінили