Відома українська співачка, солістка гурту KAZKA, виконуюча поп з елементами електро-фолку і учасниця шоу "Танці з зірками" Олександра Заріцька має значну армію шанувальників, яку часто радує яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за її творчим життям стежить більше 300 тисяч чоловік.

Олександра Заріцька поділилася серією фотографій з музичної премії "Українська пісня року 2021", яка відбулася 16 лютого. Як відомо, на цьому заході артист і автор ідеї Михайло Поплавський нагороджував відомих зірок різними преміями за великі досягнення і внесок у розвиток нашої культури. Заріцька разом зі своєю групою KAZKA отримала нагороду за пісню "М'ята", яку вони випустили в 2021 році.

Скріншот з Instagram, Олександра Заріцька
Скріншот з Instagram, Олександра Заріцька

Співачка розмістила знімок, де вона тримає бажану статуетку, а також є парочку кадрів з великої сцени, на якій вона виконала свій хіт для всіх присутніх.

Але відео вона не публікувала, заявивши, що дуже скоро її фанати самі побачать всю церемонію нагородження та виступи кожного артиста в ефірі телеканалу "Україна" 26 лютого.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Українська пісня року 🏆Отримали нагороду за нашу "М‘яту" 🌱💚А ще виконали її на сцені, але показувати поки багато не буду", - написала артистка.

Коментарі - instagram.com/kazka.band/
Коментарі - instagram.com/kazka.band/

Коментарі - instagram.com/kazka.band/
Коментарі - instagram.com/kazka.band/

Нагадаємо, Олександра Заріцька з Каzка розкрила, скільки заробляє після "Танці з зірками": "Може більше"

Як повідомляв Знай.uа, Олександра Заріцька з "KAZKA" втекла до гарячих іспанців і зникла з усіх радарів: "Закохало мене..."

Також портал Знай.uа писав, що Олександра Заріцька з Каzка зізналася, хто зліпив з неї зірку на "Голосі країни": "Немає слів, найкрасивіша"