У сучасному світі інтернет-знайомства користуються все більшою популярністю. Сьогодні багато хто з нас може поділитися романтичними історіями, які починалися зі звичайного "лайка". Щасливчики знаходять других половинок і створюють сім']. Ведучі програми "Ранок з Україною", яка виходить на каналі "Україна", Лілія Ребрик та Анатолій Анатоліч дізналися, як ставляться до такого методу знайомства знаменитості і кого з них можна зустріти в таких додатках прямо зараз.

Нещодавно від Netflix вийшов документальний фільм про чоловіка, який обдурив жінок на 10 мільйонів доларів на сайті знайомств, і наробив чимало галасу серед глядачів. А що думають про такий спосіб зустріти любов українські зірки?

"Взагалі-то я ставлюся до цього дуже добре, адже ми живемо в сучасному світі та безліч часу проводимо у гаджетах. Відповідно, на реальне спілкування нам просто не вистачає часу. В інтернеті познайомитись з людиною набагато простіше, до того ж, можна знайти необхідну інформацію про неї, детально роздивитись всі фото", – поділилася співачка Анна Добриднєва.

Анна Добрыднева, фото с телеканала "Украина"
Анна Добрыднева, фото с телеканала "Украина"

Ведучий Слава Соломка солідарний зі співачкою. Виявилося, що чоловік в цьому справжній гуру.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Головне – перевіряти людину, з якою ви знайомитесь. У мене був випадок, коли списувались з однією людиною, а на побачення прийшла зовсім інша. Я чекав красиву дівчину, а зустрівся з почварою. Вибачте, але з мамкою Фрузею ніхто не хоче йти на побачення", – розповів Слава Соломка.

Слава Соломка, фото з телеканалу "Україна"
Слава Соломка, фото з телеканалу "Україна"

Зустріти в популярних додатках знайомств можна і відомого радіоведучого "Люкс ФМ", експерта шоу "Співають всі!"Славу Дьоміна, правда, тільки на фото.

"Я жодного разу не реєструвався, хоча знаю, що мої фото гуляють там. Хлопці просто знайомляться, використовуючи моє ім’я та фото, – заявив Слава Дьомін. – А ще якось мою маму розвів шахрай. Вони познайомились у додатку, він видавав себе за льотчика, а через місяць ми зрозуміли, що він простий шахрай – живе в селі, речі бере в магазині, носить і повертає назад"

Слава Дьомін, фото з телеканалу "Україна"
Слава Дьомін, фото з телеканалу "Україна"

А ось артистка Наталка Карпа не вдавалася до такого методу, але чула від знайомих. Вона вважає, що в таких знайомствах варто добре подумати і не пірнати у вир з головою.

"Моя подруга якось розповіла дуже цікаву історію. Познайомились із чоловіком, далі було листування, яке майже переросло в кохання і в результаті вилилось у те, що він почав просити гроші, тиснути на те, що немає часу – треба терміново перевести. Але вона вчасно розкусила цю схему", – поділилася артистка.

Наталка Карпа, фото з телеканалу "Україна"
Наталка Карпа, фото з телеканалу "Україна"

Нагадаємо, Слава Дьомін після розлучення зберігає видимість сім'ї заради дитини: "Щоб потім не було соромно"

Як повідомляв Знай.uа, Олександра Заріцька з Каzка розкрила, скільки заробляє після "Танці з зірками": "Може більше"

Також портал Знай.uа писав, що Андре Тан без трусів повторив успіх легендарного Ів Сен Лорана, українці ахнули: "Найбільший..."