Молода дружина Віктора Павліка, яка нещодавно народила йому дитину, зізналася журналістам програми "Зірковий шлях", яка виходить на телеканалі "Україна", що планує зробити пластичні операції, незважаючи на несхвалення чоловіка.

Зовсім недавно Катерина Репяхова розповідала про свої плани на рік в Insta Stories. Серед безлічі речей, в списку були і 2 операції. 27-річна дівчина хоче зробити маммопластику навесні і ринопластику восени.

"Ось так прокинулася одного дня і зрозуміла, що треба робити. Раз ми живемо в такий час, коли є така можливість, життя одне і треба його жити на повну. Зроблю все. Куди він подінеться. Я вже спитала. Він проти. Ну що я можу зробити, що він проти? Я йому теж говорю – уколи міжбрівку собі. Він не хоче. Так що тепер? Він не хоче. А я хочу. Він не робить те, що я його прошу. Тому я не робитиму те, що він мене просить", - сказала Репяхова.

Скрін, Instagram Репяхова
Скрін, Instagram Репяхова

Катерина також поділилася, що вони із Віктором Павліком збираються відсвяткувати весілля. Вона повідомила, де відбуватиметься урочистість та скільки людей планується.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Тільки поки що вирішили, що навесні. Я робитиму все вже в останній момент, я вже боюся щось заздалегідь планувати, якщо чесно. І з карантинами, і з усім іншим. Тому я за місяць швиденько все зроблю. Після того, як я вже порахувала весілля на 100 людей, я вже зрозуміла, що хочу маленьке весілля. Планували в Дніпрі робити весілля, перше наше. Нині у Києві вже", - розповіла дружина співака.

Павлік та Реп'яхова. Фото: Instagram
Павлік та Реп'яхова. Фото: Instagram

Нагадаємо, Катя Репяхова зірвала весь одяг і здалася в мереживній білизні - Віктор Павлік вже облизується: "Корисно для здоров'я"

Як повідомляв Знай.uа, дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла про свої заробітки в Instagram: "Мені це приносить..."

Також портал Знай.uа писав, що Катя Репяхова не посоромилася оголитися на всю країну, поки Віктор Павлік на гастролях: "Три дні себе вмовляла"