Законна дружина популярного українського виконавця, автора численних хітів Віктора Павліка й мати його синочка Михасика Катерина Репяхова, яка позиціонує себе як блогерка, знову вирішила поділитися зі своїми шанувальниками у мережі яскравим кадром з життя.

Також Катя розповіла, як у неї, у спільному житті з Віктором Павліком і крихітним синочком, йдуть справи із вживанням їжі.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Каті Репяховой в мережі Instagram.

Публікація Каті Репяхової, скріншот: Instagram
Публікація Каті Репяхової, скріншот: Instagram

"Той частий випадок, коли я приїхала на зйомку і зрозуміла що не встигла поснідати. Пощастило, що там виявилася їжа). Думаю, кожній мамі знайоме, коли ти повинна зібрати чоловіка, дитину. А потім якщо пощастить себе).

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Зараз у мене максимальний темп життя і я не хочу сповільнюватися. Але піклуватися про себе все таки потрібно не забувати, щоб не перегоріти. Коли-небудь я припинюся і вдихну спокій, але тільки не зараз", — пише Катя Репяхова.

Також Катя додала до свіжої публікації ще й знімок, на якому можна побачити, як пишуть в коментарях фоловери, справжню естетику - акуратний букет квітів, філіжаночку кави і пару шматочків запіканки.

Раніше повідомляли, Катя Репяхова хоче "перекроїти" себе всупереч забороні Віктора Павлика - в планах нові груди і ніс: "куди він подінеться?".

Як повідомляв Знай.uа, Катя Репяхова зірвала весь одяг і здалася в мереживній білизні - Віктор Павлік вже облизується: "корисно для здоров'я".

Знай.uа писав, Дружина Віктора Павлика Катя Репяхова розповіла про свої заробітки в Instagram: "Мені це приносить...".