Стало відомо про те, що фіналісти національного відбору, а також потенційні представники на пісенному конкурсі "Євробачення-2022", Kalush з'явилися на сцені популярного вокального шоу.

У неділю, 20 лютого в ефір вийшов п'ятий випуск проекту "Голосу країни". На сцену вийшла учасниця з Києва Вероніка Слюзалек, і заспівала вона композицію гурту Kalush "Додому".

Виступ так зачепив тренерів, що вони всі розгорнули свої крісла. При цьому, незважаючи на те, що першим повернувся Святослав Вакарчук, пішла 26-річна дівчина до Потапа.

Голос країни 12, фото: скріншот з відео
Голос країни 12, фото: скріншот з відео

Відомо, що Вероніка вже досить давно займається музикою, і пише власні пісні. У своїх композиціях вона експериментує зі стилями поп, фольк, реггі та багатьма іншими.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Підтримати її прийшли учасники з гурту Kalush, після чого виконали прямо на сцені їх пісню.

Всі тренери і глядачі були зачаровані виконанням композиції "Додому". Самі виконавці також були дуже раді підтримати дівчину.

Голос країни 12, фото: скріншот з відео
Голос країни 12, фото: скріншот з відео

"Дуже оригінальне виконання нам дуже сподобалося", - заявили учасники успішної української групи Kalush про спільний виступ з Веронікою Слюзалек в п'ятому ефірі "Голосу країни 12".

Варто відзначити, що після дискваліфікації Аліни Паш з Національного відбору на Євробаченні, Україна залишилася без представника. Мовник заявив, що запропонують другому місцю відправитися на конкурс, однак, до якого рішення вони в підсумку прийшли - поки що загадка.

Нагадаємо, що Українка закачає Дорофєєву на "Голос країни" під хіт фіналістів Нацвідбору Kalush

Раніше повідомлялося, що лІдер гурту "Kalush Orchestra", який може поїхати на Євробачення-2022, різко відповів українцям

Також, Дорофєєва зізналася в напружених стосунках з Потапом через суддівство на "Голос країни-12"