Популярна українська співачка, радіоведуча і кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська любить радувати значну армію шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 770 тисяч людей.

Оля Цибульська активно взаємодіє з підписниками, влаштовує їм цікаві інтерактиви, спілкується на відверті теми і намагається максимально допомогти в життєвих питаннях. Шанувальники часто просять поради у досвідченої і успішної співачки, довіряючи їй свої секрети. Також частенько запитують про її особисте життя.

Ольга Цибульська. Фото: Instagram
Ольга Цибульська. Фото: Instagram

Цього разу артистка вирішила відповісти на парочку цікавих питань своїх шанувальників. Цибульську запитали, яка може бути причина у пар для розлучення, на що вона відповіла, що їх може бути безліч. А ще вона нагадала, що життя у нас одне, тому потрібно цінувати кожен момент.

Скріншот з Insta Stories, Оля Цибульська
Скріншот з Insta Stories, Оля Цибульська

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Фанати також торкнулися більш делікатної і гострої теми сьогоднішньої загостреної ситуації між Україною і РФ. Оля заявила, що намагається не коментувати це, але зазначила, що найстрашніша війна в інормаційному полі. Також вона похвалила Президента Володимира Зеленського за його недавній виступ у Мюнхені.

Скріншот з Insta Stories, Оля Цибульська
Скріншот з Insta Stories, Оля Цибульська

Крім того, співачка звернулася до українців і закликала їх не панікувати, адже зараз як ніколи важливо зберігати спокій і триматися разом. Також вона запропонувала потримати наших бійців.

Нагадаємо, Оля Цибульська показала дивну "медитацію", здивувавши Віталія Козловського: "Бачу, реально захворіла"

Як повідомляв Знай.uа, кума Дзідзьо Оля Цибульська знайшла відповідь на паніку серед українців у День єднання: "Киця не боїться"

Також портал Знай.uа писав, що куму Дзідзьо Олю Цибульську обурив нацвідбір на "Євробачення-2022": "Притули не вистачало"