На телеекранах стартував довгоочікуваний 12-й сезон популярного талант-шоу "Голос країни", в якому прості українці демонструють свої вражаючі вокальні здібності, а зіркові тренери супроводжують їх до фіналу і діляться цінним досвідом.

Як відомо, цього року крісла тренерів зайняла воістину фантастична четвірка - Святослав Вакарчук з "Океан Ельзи", Потап, Надя Дорофєєва і суперблондинка Оля Полякова. Зірки вже зібрали команди, відхопивши талановитих учасників на "сліпих прослуховуваннях", які в свою чергу обрали собі відомих наставників.

Тренери шоу" Голос країни-12 " Фото: instagram.com/goloskrainy_official
Тренери шоу" Голос країни-12 " Фото: instagram.com/goloskrainy_official

Олексій Потапенко, який більш відомий українцям в образі брутального репера під псевдонімом Потап, на своїй сторінці в соцмережі Instagram розмістив нарізку з виступів учасників, які в підсумку увійшли до складу його команди. Він разом з іншими тренерами бився за кожного артиста, але вони все ж воліли бути під його наставництвом. Кожен з них - талановитий, яскравий і неймовірно запальний. Це якраз те, що і шукав Потап.

Скріншот з Instagram, Потап
Скріншот з Instagram, Потап

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Мої учасники команди, різнокольорові, стильні і наші🇺🇦, знайомтеся і ви побачите справжніх працьовитих, душевних артистів!" - написав Олексій Потапенко у підписі до публікації.

Користувачі соцмережі оцінили вокальні здібності учасників. Деяких вони захопили, інші ж не побачили нічого особливого.

Коментарі - instagram.com/realpotap/
Коментарі - instagram.com/realpotap/

Коментарі - instagram.com/realpotap/
Коментарі - instagram.com/realpotap/

Нагадаємо, Святослав Вакарчук влаштував справжній сюрприз для шанувальників "Океан Ельзи": організував безкоштовний концерт просто неба

Як повідомляв Знай.uа, Kalush Orchestra домоглися "листочка" від організаторів Нацвідбору на Євробачення: отримали половину глядацьких голосів

Також портал Знай.uа писав, що підопічна Наді Дорофєєвої повернулася на "Голос країни-12", щоб запалити за новою: "Ні від кого не приховаєш"