Відома українська співачка Аліна Гросу під час війни не сидить без діла. Вона почала займатися волонтерством, і показала, як ліпить вареники для біженців.

Нові stories з'явилися на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Раніше за допомогою даної платформи вона просувала свою творчість, а зараз доносить до всього світу правду, і допомагає людям, які опинилися в біді.

Аліна Гросу, фото: Instagram
Аліна Гросу, фото: Instagram

Тепер Аліна Гросу готує їжу для біженців, і продемонструвала цей процес на фото.

"Весь день готуємо сьогодні для біженців" - написано під фотографією. На кадрі вона стоїть у фартусі синього кольору, і продовжує ліпити з тіста майбутні вареники.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також, на наступному ролику були показані ці вареники зблизька. Яку саме начинку для них вони використовували-невідомо. Також, відомо, що на час війни вона разом з сім'єю залишилася в Україні, і буде робити все можливе, щоб допомагати українцям і закликала інших робити це. Проте слів засудження країни-агресора в повідомленнях не було.

Аліна Гросу. Фото: Instagram
Аліна Гросу. Фото: Instagram
Аліна Гросу. Фото: Instagram

Не можна не відзначити того факту, що Аліна Гросу переїхала в Росію ще в далекому 2010 році, на навчання. Також, кілька років тому вона вийшла заміж за росіянина, але, менш ніж через рік розлучилася і повернулася в Україну. Зараз вона будує відносини з російським режисером Романом Полянським, який переїхав в Україну.

Нагадаємо, що Алла Мазур розкрила ганебну брехню Лаврова про пологовий будинок у Маріуполі

Раніше повідомлялося, що Руслана підняла жовто-синій прапор і закликала світ підтримати українців

Також, Джамала стала музичним послом в Європі: продовжує збирати гроші для ЗСУ на головних сценах світу