Зірка "жіночого кварталу" Катя Нікітіна вирішила розвеселити українців кумедним роликом. Все для того, щоб відвернути громадян від новин про війну, і у неї це явно вийшло.

Новий пост опинився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина висвітлює всю правду про війну в Україні, яку почала Росія, а також ділиться іноді смішними картинками і роликами, що здатні відвернути від сумних днів.

Цього разу вона продемонструвала ролик з президентом Білорусі Олександром Лукашенком, мова якого стала справжнім хітом в мережі.

Він розповідав під час зустрічі з російським президентом про те, як українські війська збиралися напасти на Білорусь, і саме тому було завдано превентивного удару.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Його доскональну брехню почали розміщувати на різні ролики з психіатричної лікарні, транспорту, лавочки, і так далі. Конкретно в цьому випадку він сидить на екстремальному атракціоні, і розповідає про" плани " України дівчині поруч. Виглядає все це смішно.

"Нехай буде тут" - підписала ролик Катя Нікітіна.

У коментарях користувачі відзначили, що це неймовірно смішно.

Катя Нікітіна, фото: Instagram
Катя Нікітіна, фото: Instagram

Нагадаємо, що війна в Україні вже йде більше місяця, і весь цей час існує висока ймовірність того, що військ Білорусі приєднаються до російських, і будуть намагатися захопити українські території. Однак, самі військові країни відмовляються це робити, адже вони не розуміють сенсу цієї війни, як і весь цивілізований світ.

Віддасть наказ Олександр Лукашенко чи ні - покаже лише час, однак, як показує ролик, брехати він вміє красиво.

Нагадаємо, що у Росії вигадали концертного директора Макса Барських, поки він співає для біженців у Львові

Раніше повідомлялося, що Вєрка Сердючка танцювала з Лукашенком, називаючи його "нашим" президентом

Також, Оля Цибульська повернулася на 300 років тому і підтримала українців віршем