Борис Моїсеєв завжди тісно спілкувався з Аллою Пугачовою та її родиною. Саме тому після своєї смерті співак хоче залишити велику спадщину дньці Примадонни російської естради.
Про цей намір розповіли журналісти в передачі "Ти не повіриш!".
Останнім часом Моїсеєв не з'являється на публіці — співак все ще не може оговтатися після перенесених інсультів. Так як нащадків у нього немає, він хоче залишити своє нажите майно найближчим друзям.

Борис Моїсеєв, фото: Instagram
Борис Моїсеєв, фото: Instagram

Відомо, що у свій заповіт Моїсеєв вписав Крістіну Орбакайте, він хоче передати їй квартиру в Юрмалі за 200 тисяч євро.
Як зізналася сама Крістіна Орбакайте, вона дуже багато часу провела з Борисом Моїсеєвим, і для артиста вона як донька.

Христина Орбакайте. Фото: Instagram
Христина Орбакайте. Фото: Instagram

"Ця людина провела зі мною багато прекрасних днів. На гастролях подорожувала з ним, коли була підлітком", — розповіла виконавиця.

Борис Моїсеєв, фото з вільних джерел
Борис Моїсеєв, фото з вільних джерел

Варто нагадати, що Борис Моїсеєв переніс перший інсульт в 2011 році, а в 2015 році у нього стався мікроінсульт, який посилив наслідки від першого. У 2021 році артист розповів, що йде на поправку і почав часто спілкуватися близькими своїми хорошими друзями.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще