Стало відомо про те, що вокалістка колективу Go_A, учасниця Євробачення-2021, Катерина Павленко вирушила до Італії з благою метою. Виконала композицію перед матчем Ювентус - Інтер.

Катя Павленко зараз знаходиться в Італії, і не просто так. Вона разом з популярною місцевою співачкою Gaia виступила на стадіоні Альянц Стадіум, що в місті Турин.

Все це в рамках чемпіонату Італії Ювентус - Інтер.

Заспівали вони легендарну композицію Джона Ленона "Imagine". У такий спосіб вони підтримали Україну, яка зараз зіткнулася з війною, а також її населення. Саме воно найбільше постраждало від вторгнення Росії.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обидві співачки були повністю в білому, і практично весь виступ трималися за руку, що лише додало моменту атмосферності. Стадіон наповнився оваціями після цього моменту.

Президент італійської Серії А Лоренцо Казіні зазначив, що ця пісня була обрана не випадково, а саме за її чарівний текст.

"Це гімн надії, його зараз вивчають у школах. Хочу подякувати Гайї та Катерині за прийняте запрошення та ентузіазм. Катерина приїхала прямо з України, і я сподіваюся, що вона залишиться в Італії на час", - сказав Казіні.

Центральний матч туру чемпіонату Італії завершився перемогою "Інтера" з рахунком 1:0.

Нагадаємо, що колектив Go_a брав участь у пісенному конкурсі Євробачення в 2021 році. Їм вдалося зайняти 5 місце, і абсолютну любов глядачів. По глядацькому голосуванню вони на другому.

Нагадаємо, що зірка "Холостяка" Даша Квіткова злилася з MamaRika, поки гріла міні Добринчика

Раніше повідомлялося, що підопічна Потапа Мішель Андраде з "Орел і решка" тряслася, коли армія рф постукала в будинок.

Також, Вікторія Булітко з "Дизель Шоу" не встояла перед Каменських, Поляковою і Дорофєєвою