Відомий український кулінар Євген Клопотенко висловився про заяву пропагандистів стосовно українського борщу. Назвала це ксенофобією і нацизмом.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно він публікує різну інформацію, яка пов'язана з подіями в Україні.

Справа в тому, що кілька днів тому прес-секретар Міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова вирішила торкнутися теми українського борщу. Жителі Росії регулярно відносять це блюдо до своєї національної кухні, хоча і розуміють, що це не так.

На думку Марії Захарової українці постійно хочуть утіснити росіян, і доходить аж до книг.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Навіть книги про кулінарію, вони теж заборонялися. Чому? Тому що не можна було ділитися борщем. Ну не можна. Він повинен був належати тільки комусь одному. Якомусь одному народу, однієї національності", - обурилася представниця МЗС РФ.

Євген Клопотенко, фото: Instagram
Євген Клопотенко, фото: Instagram

Український кулінар Євген Клопотенко не витримав, адже для нього це хвора тема. Відповісти він вирішив Марії Захарової коротко і лаконічно.

"Мій дипломатичний коментар з цього приводу: коли вони всі йоб**ті, то вони всі йоб**ті, без винятку. Слава Україні. Цем" - йдеться в повідомленні під постом.

Мабуть, для повного щастя їм не вистачає ще борщу українського. Звідки у них жага забрати щось чуже-ніхто не може пояснити.

Нагадаємо, що психолог Дмитро Карпачов розповів про почуття провини за випічку, поки інші страждають

Раніше повідомлялося, що россія розсилала записки делегаціям ООН з погрозами-CNN

Також, Потап легко пояснив поширений в Росії фейк про Україну