Учасники кулінарного шоу "МастерШеф" розповіли, як долучаються до боротьби з рашистами.

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну, кожен спрямовує сили на перемогу. Учасники кулінарного шоу Серафим Дерега та Максим Самчук з Хмельницького допомагають не лише на кулінарному фронті, а й на гуманітарному. Вони з командою волонтерів розіслали понад 30 тонн гуманітарної допомоги українцям, які її потребують. Про це пишуть на Instagram "МастерШеф".

МастерШеф. Фото: Instagram
МастерШеф. Фото: Instagram

"Спочатку ми працювали на кухні цілодобово. Готували їжу для вимушених переселенців. За деякий час зрозуміли, що людям потрібно багато гуманітарної допомоги. Ми почали збирати кошти на дитяче харчування, памперси тощо. Коли в соціальних мережах підписники побачили, що ми допомагаємо переселенцям, з’явилося дуже багато прохань про допомогу по всій території України", - розповідають хлопці.

"Ми одразу ухвалили рішення організувати волонтерський центр, щоб допомагати всім, хто цього потребує. Зібрали волонтерську команду, крім нас до неї ввійшли: Алла Рудик, Олег Рудик, Ірина Рудик, Юлія Гребінка. Загальними зусиллями зібрали кошти для отримання гуманітарної допомоги з Польщі та Німеччини. Близько 30 тонн гуманітарної допомоги було розіслано нами по всій території України", - зазначили волонтери.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

МастерШеф. Фото: Instagram
МастерШеф. Фото: Instagram

Зараз кожен вимушений переселенець у Хмельницькому, може завітати у волонтерський центр і отримати допомогу.

Нагадаємо, раніше Джамала заплакала та розповіла, на що їй довелося піти, щоб допомогти Україні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Григорій Решетник показав українцям, як допомагає армії у такий непростий час.

Також "Знай.ua" писав, що мама мільярдера Ілона Маска Мей Маск емоційно звернулася до українського народу.