Відомий український артист Дзідзьо подякував хірургу, який врятував його близького друга Романа Кулика. Його поранили на Яворівському полігоні, що під Львовом.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої є. Регулярно чоловік публікує актуальну інформацію про війну, а також допомагає громадянам, які цього потребують.

На нових кадрах чоловік показав талановитого хірурга, який у Львові врятував життя його другу Роману. Без його допомоги він би не впорався.

"Знайомтеся, це Гнат Герич - талановитий хірург, який щосили намагався, щоб наш Роман Кулик жив. Гнате, @herych_hnat друже, величезне тобі спасибі ✊ 🙏 🏼 🤝" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

На наступному кадрі вони стоять втрьох в палаті лікарні, де чоловік зараз проходить реабілітацію.

Раніше Дзідзьо вже публікував фотографію зі своїм другом. Роман Кулик був серед бійців, які постраждали від ракетного удару по Яворівському полігону, що у Львівській області. На щастя, йому дивом вдалося вижити.

Тепер артист регулярно відвідує українського героя. Вони разом працювали 15 років, і той допомагав співакові зі звуком і світлом на концертах.

Він отримав три осколкових поранення, але лікарі його врятували.

"Боже, спасибі за Ромчика, спасибі тобі за мого друга. Спасибі всім лікарям, сестричкам. Слава Україні", - написав тоді під емоціями український артист.

Нагадаємо, що DZIDZIO порадував гарною новиною, обійняв найдорожчого

Раніше повідомлялося, що Юрій Горбунов зробив для воїнів ЗСУ те, що вміє найкраще і навіть без Осадчої

Також, колишня Дзідзьо Slavia пережила приліт ракети біля свого будинку