Відома українська акторка, зірка студії "Дизель шоу" Вікторія Булітко вирішила показати всю сутність росіян. Вони роблять вигляд, що не залежать від усього світу, і санкції їх не торкнуться. Як би не так.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно дівчина публікує актуальну інформацію стосовно ситуації в країні. Також, щоб розбавити настрій шанувальників.

Цього разу Вікторія Булітко вирішила показати, як росіяни залежні від усього світу. Вони користуються корейськими смартфонами, сплять на шведських ліжках, видавлюють німецьку зубну пасту на американську щітку.

Після цього в польську чашку насипають бразильську каву, і починають збиратися на роботу.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Вікторія Булітко. Фото: Instagram
Вікторія Булітко. Фото: Instagram

Одягнувши італійський костюм, душаться японським парфумом, і виходять на роботу. Добираються туди швидше за все на німецькому автомобілі з японською магнітолою, де слухають британські колективи.

Прийшов час для сніданку, і вибирають вони американські бургери з такою ж газованою водою.

Офіс, найімовірніше побудований турецькими будівельниками, оснащений канадською системою відеоспостереження, і фінським ліфтом.

"Включив американський комп'ютер, відкрив браузер в американській операційній системі, зайшов у створену американцями мережу iнтернет, надрукував англійською мовою веб-адресу американської соціальної мережі, увійшов у свій аккаунт і надрукував: "Не дамо заходу поневолити росію" - підсумовано повідомлення.

Вікторія Булітко, фото: Instagram
Вікторія Булітко, фото: Instagram

Ось і вся сутність росіян, які кричать з усіх боків, що їх країна впорається, і санкції ніяк на них не вплинуть. Ну, що ж. зараз це не так сильно відчувається, але, через кілька років вони перетворяться в Північну Корею. Ще не пізно все зупинити, потрібно лише одуматися.

Нагадаємо, що зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко згадала влучні висловлювання історичних постатей про Росію

Раніше повідомлялося, що Вікторія Булітко з "Дизель шоу" показала, як козаки гуманітарку везли під хіт Сердючки і Jerry Heil

Також, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" поклала в труну Лукашенка, Путін не затримався