Відомий український телеведучий Анатолій Анатоліч розповів, чому незалежним російським ЗМІ, якщо такі ще залишилися, абсолютно не можна довіряти. Як приклад він взяв журналіста Олексія Пивоварова.

Новий ролик був опублікований на сторінці чоловіка в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно публікує важливу інформацію про російське вторгнення в Україну.

І цього разу він записав ролик, в якому розповів, чому не можна довіряти російським лібералам, і показав, як вони подають Українські новини, зокрема, з Маріуполя. Збентежило телеведучого те, що він виділив "український мер", а також бути не повинно, адже іншого мера і влади в місті бути визнано не повинно.

Анатолій Анатоліч. Фото: Instagram
Анатолій Анатоліч. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Така фраза Олексія Пивоварова допускає можливість того, що поставлена окупантами на пост мера людина має якусь владу, але, це абсолютно не так.

"Ви там ах * Релі взагалі? Який ще може бути мер в українському місті? Маріуполь-це Україна. Все, що відбувається зараз, це ваші покидьки в Україні. Там не може бути іншого мера. Є тільки український мер, тому що це українське місто. Ось як подають новини ці ліберали сра * * і. Коли вже Ваш YouTube закриють, щоб вони не змогли промивати мізки українцям, які це дивляться не дай бог" - каже емоційно Анатолій Анатоліч.

Телеведучий вважає, що такі опозиціонери набагато небезпечніші. Все тому що вони забираються в голови українців, і потім ті вірять кожному слову.

Анатолій Анатоліч, фото: Instagram
Анатолій Анатоліч, фото: Instagram

Нагадаємо, що дочка Анатолія Анатоліча злякалася літака у Франції після жахів в Україні

Раніше повідомлялося, що Оля Полякова зворушилася через вчинок Святослава Вакарчука: не побоявся руїн.

Також, Анатолій Анатоліч "промовчав" про затримання Віктора Медведчука