Всесвітньо відомий футболіст клубу "Манчестер Юнайтед" Кріштіану Роналду поділився першим сімейним фото після трагічних подій. Вони в новому складі радіють можливості жити.

Новий пост був опублікований на сторінці Кріштіану Роналду в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є.

Зараз пара переживає важкий період, адже деякий час тому вони втратили сина при пологах. При цьому, сім'я стає жити далі. Справа в тому, що у пари повинна була народитися двійня, але, вижила при пологах тільки дівчинка.

Зараз вони опублікували в соціальній мережі однаковий знімок, на якому зображені вдома разом з дітьми і новонародженою дочкою.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Дiм, милий дім. Джіо і наша дівчинка нарешті разом з нами. Ми хочемо подякувати всім за добрі слова і жести. Ваша підтримка дуже важлива, і ми всі відчули любов і повагу, які ви відчуваєте до нашої сім'ї. Тепер прийшов час бути вдячними за життя, яке ми тільки що вітали в цьому світі ❤️" - йдеться в повідомленні під постом.

Варто відзначити, що в 2017 році Джорджина Родрігес народила футболісту дочку Алану Мартіну. Крім того, у нього є троє старших дітей, які були народжені сурогатними матерями.

Втрата дитини сильно по ним вдарила, але, заради інших дітей потрібно вчитися жити заново, так як вони все відчувають, і негативні емоції їм точно не потрібні.

Нагадаємо, що син Кріштіану Роналду підписав контракт з "Манчестер Юнайтед", пишається вся сім'я

Раніше повідомлялося, що помер син Кріштіану Роналду

Також, Кріштіану Роналду втратив самоконтроль і вляпався в гучний скандал