Турецький актор Керем Бюрсін, який відомий завдяки ролям в серіалах "Постукайся в мої двері" і "В очікуванні сонця", користується чималою популярністю серед прихильниць. Хоч він не дуже любить поширюватися про особисте життя, допитливі журналісти все ж змогли випитати у нього декілька подробиць.

Після презентації презентації книги "Твоя історія", яку написала Омур Сабунджуоглу, журналісти мали честь поспілкуватися з головним викрадачем жіночих сердець. Керема Бюрсіна попросили прокоментувати чутки про його новий роман з перуанською акторкою Стефані Кайо, фотографію з якою він зовсім недавно розмістив у соцмережі.

Керем Бюрсін і Стефані Кайо, фото з Instagram
Керем Бюрсін і Стефані Кайо, фото з Instagram

Бюрсін був небагатослівний, і судячи з усього, зараз його мало цікавить особисте життя. Більше того, питання журналістів не викликали у нього великої симпатії і він заявив, що захід і місце не зовсім підходять для обговорення цієї теми. Все ж він вирішив розкрити правду про спільний кадр з шикарною красуні і про те, яке місце вона займає в його серці.

"Якщо у тебе є спільна фотографія з людиною, це ще нічого не означає. Люди впізнають один одного, починають дружити, і після це може стати коханням, але дуже неправильно відразу говорити "закохався", - сказав Керем.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Актор зазначив, що його любовні стосунки не так вже й важливі і в світі є достатньо проблем, які потрібно обговорити прямо зараз. Але відповідь і так чітко дала зрозуміти, що Керема і Стефані нічого серйозного не пов'язує.

Керем Бюрсин. Фото: Instagram
Керем Бюрсин. Фото: Instagram
Керем Бюрсин. Фото: Instagram

Нагадаємо, зірка "Постукайся в мої двері" Керем Бюрсін упустив можливість кардинально змінити своє життя: "План провалився"

Як повідомляв Знай.uа, Мелек з "Постукайся в мої двері" зачарувала милою посмішкою, фанати в захваті: "Така позитивна"

Також портал Знай.uа писав, що зірка "Постукайся в мої двері" Ханде Ерчел зізналася, чого очікує від Керема Бюрсіна: "Коли прийде час"