Переможниця проекту "Супермодель по-українськи-3" Маша Гребенюк є активною користувачкою TikTok і Instagram, регулярно розміщує свіжі публікації і радує підписників розважальним контентом.

Цього разу на її акаунті з'явився новий відеоролик на актуальну для всіх українців тему. Гребенюк вирішила пожартувати над росіянами і згадати, чого не вистачає в їхньому житті. Вона перерахувала "найдифіцитніше" - це цукор, за який зараз йде боротьба в кожному супермаркеті росії, і звичайно ж, право вибору і голосу. Також вона підкреслила, як сильно їм промивають голови пропагандистські росзмі. Все це звела до того, як класно бути українцем і частиною цієї країни.

"Коли в моменти відчаю здаватиметься, що життя гі*но, і що ви в цьому житті ніхто, то згадайте..." - написала Гребенюк.

@mariia_hrebeniuk

По факту ж! #українськийтікток

♬ оригінальний звук - Маша Гребенюк

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Користувачі соцмережі і віддані шанувальники оцінили гумор Маші і залишили безліч коментарів під відеороликом, не забувши відпустити парочку своїх жартів про росіян.

Коментарі - tiktok.com/@mariia_hrebeniuk
Коментарі - tiktok.com/@mariia_hrebeniuk

Коментарі - tiktok.com/@mariia_hrebeniuk
Коментарі - tiktok.com/@mariia_hrebeniuk

Комментарии - tiktok.com/@mariia_hrebeniuk
Комментарии - tiktok.com/@mariia_hrebeniuk

Нагадаємо, зірка СТМПУ Соня Плакидюк нагадала, де шукати небезпечні розтяжки окупантів: "Не чіпати..."

Як повідомляв Знай.uа, переможниця СТМПУ Таня Брик зізналася, що залишила батьків в Україні, полетівши до Ірландії: "Вірю, що скоро..."

Також портал Знай.uа писав, що Алла Костромічова з "ТМПУ" показала кам'яне обличчя і налякала українців: "Якось страшнувато..."