Ведучий популярних проектів "Холостяк", "Холостячка" і "Україна має талант" Григорій Решетник часто ділиться всілякими публікаціями і розповідає про своє життя відданим шанувальникам в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 540 тисяч людей.

Цього разу Григорій Решетник розмістив декілька кадрів з українськими захисниками, які підійшли до нього сфотографуватися на автозаправці. Один з них був досить похилого віку, другий на милицях, третьою була молода жінка у військовій формі.

За словами телеведучого, військовослужбовці часто підходять до нього з таким проханням. Але в світлі нинішніх подій Решетник впевнений, що це він повинен просити про це, адже кожен боєць, який в цій кровопролитній війні з Росією оберігає територію своєї країни і її жителів, справжній герой. Саме це і підкреслив телеведучий у підписі до знімків.

"ГЕРОЇ НАШІ, це я маю питати дозволу сфотографуватись з вами!!! Бо не втомлююсь низько кланятися вам за героїзм, відвагу, за ваші хоробрі серця та за те, що захищаєте нашу країну від загарбників! Дякую щиро та від усього серця 🙏🙏🙏🙏" - написав Решетник.

Скріншот з Instagram, Григорій Решетник
Скріншот з Instagram, Григорій Решетник

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Користувачі соцмережі підтримали телеведучого і від себе подякували військовим, заявивши, що вони вірять у перемогу своєї країни.

Коментарі - instagram.com/grisha_reshetnik/
Коментарі - instagram.com/grisha_reshetnik/

Нагадаємо, дружину Григорія Решетника не злякав вигляд зруйнованого Києва: "Ми переможемо і все відбудуємо"

Як повідомляв Знай.uа, ведучий "Холостяка" Григорій Решетник повернувся додому до Києва і помітив важливу деталь: "У повітрі..."

Також портал Знай.uа писав, що Микита Добринін відставив зброю, щоб згадати про 9-місячного синочка Даші Квіткової: "Не відчував болю"